Baharim Anneler merhaba Bin kere masallah sorunsuz bı bebegim var sadece cogu annemız bebegim memede uyuyor memeden kopmuyor felan diyor her yerde bu sıkıntıları oldugunu ıfade ediyorlar fakat benım bebegim asla arka arkaya emmek istemiyor saatlerce kalmıyor memede sadece hızlı akan sütü icip bırakıyor onlada epeyce uyuyor ama bu yuzden cok kılo da alamıyor ne yazık kı. Herkes aynı memeyı ıkı defa ver dıor ama bu sefer de aradan dort saat gecmıs olcak dıger meme dolup tasar ve memem belki süt üretmemeye baslar. Bı akıl verın ya:( kızım uc bucuk aylk
deletedmom01 Baharim ön süt son süt olayı var canım ikisi de faydalı elbette ama son süt kıvam açısından ve yağ açısından daha iyi o yüzden bir meme bitmeden diğerini vermeyin diyorlar ayakta oynayarak emzirmeyi dene çoğu bebek sever bu şekilde emmeyi
Sltnbl2018 Baharim benim oğlumda çok emmiyor iki saatte bir emiyor ama toplamda 10 dakkayı zor görüyoruz 2.5 aylığız uyku düzenimizde yok
Yeliz Baharim loş bir oda da emzirmeye çalışın. Atak dönemleri tam bu dönemler aşağıdaki linkte haftasına göre bakabilirsiniz. Ataklarda çevre ilgileri arttığı için daha az emerler. Aylık kilo alımları iyiyse zorlamayın. http://kelebenkmasali.blogspot.com/2017/10/atak-haftalari.html http://www.benimgunlerim.com/bebeklerde-buyume-atagi-nedir/
yenibiranne Baharim benim ki de böyleydi sanki bir yere yetişecek gibi 2 dk ancak sürerdi herkes yenidogunca 15 dk büyüdükçe yarım saat emziriyorum dediğinde işkillenmiştim ki öylede oldu 300 200 100 gr ay ay kilo alımı düştü. 7 aylığız 4 ayı meme reddi ile geçirdik red ettiğinde kilo alımı 100 gr düştü. Durumu doktora söyledim çişli bezi üçten fazla ise sorun yok dedi. Hâlâ da aynı emer en fazla 4 dk. Ve cok zayıf. Belki büyüdükçe artırır Sizin ki kimisi sonra severmiş
Baharim hemsireanne 3400 kıloyla hastaneden cıktık ılk ay bır kılo aldı 4400 sagım yapıp verıordum cunku. Sonra mememe alıstırdım ve ıkıncı ay 700 gr almıstı gecen ay gıttıgımde 500 gr anca almıstı yanı gıt gıde ıyı sonuc almıoruz
Baharim deletedmom01 canım yapıorum uzun uzun emsın dıe hoplayarak zıplayarak neler yapıorum ama dedıgım gıbı doyunca bırakıor mumkun degıl almıyor
Baharim Sltnbl2018 valla aynı biz on dk anca sonra bırakıyor ve en az bı saat uyuyor onlada uyku duzenımız var sukur
deletedmom01 Yeliz Mesela oğlum 3 saate kadar yatınca ben sıktığım zaman ilk su gibi rengi oluyor sonra beyaza dönüyor hiçte sağmadım sürekli de emziriyorum
Ebrarkutay Doğum yaptpm ilk gnden beri sağ göğsümde üç tane sert misket vardı ikisi küçük biri büyük doktora gttim doktr kitle dedi zararsız dedi ama nasl geçicek dedimde bişi demedi sonra küçük olanın bi tanesinin yok oldunu fark ettim ikisi duruyo oğlum ememiyo ordan sütüm az geliyo napmalıym yardm edin zaten sütüm azalıyo çok üzülüom 😞🙏🏻
Yeliz Ebrarkutay sıcak duş masaj fayda etmiyor mu? Bol bol sağım yapmanız gerekiyor. Kanallar iyice açılır böylece. 2 saatte bir 10 dk sapım yapın. Çok bilgim yok ama emdikçe eriyen birşeydir diye tahmin ediyorum.
Momofaboy Baharim instagramda emzirmedestek veren ebeler var bursaemzirme destek, doçdrgülizonat, gültenebe mesela bunlardan birinde memede uyuyan bebekle için bir post görmüştüm. Belki onlara sorarsanız tavsiyeleri olur.
Sltnbl2018 Baharim gündüz uyumuyor ama gece bıraksam sabaha kadar uyuyacak 10 dakka dan sonra ağlıyor memeyi almamak için
Baharim Yeliz ben odada emzırırm zaten etrafı ızlıyor acken guzel emıor tek uzuldugum nokta yaglı kısmına ulasamıor gıbı hıssedıorum buda kılosuna yansıyor
Baharim Yeliz bıde sey dıorlar canım emdıkten sonra sagım yapın kı bosalsın meme tekrar uretsın felan ben hıc sagım yapmıyorum gerek kalmıyor acaba sagım mı yapsam o yaglı kısmı gece bıberonla ıcırsem felan
Sltnbl2018 Baharim bidaki emzirme de yine aynı meme yi vermek zorunda kalıyorum yağlı süte ulaşsın diye sağlık ocağındaki ebe de öyle demişti
Yeliz Baharim araya biberon sokmayın bu dönemde o zaman sizi emmeyi bile bırakabilir. Biberon akışı ne kadar anne memesine uygun olsa bile aradaki farkı anlıyor çakallar 😁 çok meme reddi yaşayan var böyle 😔
TZA Yeliz yaaa benim 3 gündür aynen öyle oldu ne güzel emiyordu arada mama veriyordum biberonla şimdi onu arıyo memeyi almıyo 5 dk emip bırakıyo veya hiç almıyo 😔