maggie Merhaba bebeğimde muhtemelen alerji var ama neyden olduğunu anlamaya çalışıyorum keçi peyniri yediğimde oldu ama bu aylarda çıkabiliyormuş başka alerjiler de. Sizin bebeğinizin neye alerjisi var? 4 aylık bebeğim
ecemm-6161 maggie canım bebeğime test yapıldı süt vE süt ürünleri çıkmadı cok şükür onun içim doktura götür test yapıyorlar
eslemsiii maggie süt/süt ürünleri, kırmızı et, tavuk, balık, çavdar, buğday, fındık, ceviz, ıspanak, karnabahar, bezelye alerjisi vardı kızımın
Milagrosoreiro maggie Süt ve süt ürünleri,yumurta,dana eti bazen balık ve tavuk,kakao,tahin ve susam,çilek.Bunlar en yaygın alerjik besinler.Tabi hepsine olacak diye bişey yok ama alerji varsa süt ve süt ürünleriyle yumurta ve dana etini mutlaka kesmelisiniz.Diğerlerini deneyerek bakabilirsiniz
Sucukluyumurta maggie Genelde duyduğum süt yumurta alerjileri ama benim bebeğimde kuruyemiş,fermente gidalar ve soya alerjisi var mesela
AA201207 Med mrb benim diyetime buğday eklendi de neler tüketiyorsunuz glutensiz un serbest mi mesela yoksa sadece pirinç unu yulaf unu vs onlar mı serbest
Lalinmoms maggie icinde yumurta olabilir gersey yapiyo İlk.kaka da mukuslu gürültü basladi sonra yanaklar ayak bilekleri dizi kızardı kurudu cildi huzursuzluk ağlama kilo kaybı iştahsızlık meme reddi derken 5 aylik oldu tanı kondu
eslemsiii maggie bunlar dışında kalanları yedim hep bakliyat patates biber taze börülce fasulye mesela bulgur pilavı yapıp salatayla onu yerdim
maggie eslemsiii peki sizin alerjiler kaçıncı ayda çıktı? Geçti mi? Bir de mama içiyor muydu doğduğundan beri
eslemsiii maggie 2-2,5 aylıkken kesinleşti alerjik olduğu. 11 aylıkken diyet açtık ikimizde geçmişti ama şimdi 14 aylık yoğurt yiyemiyor hala süt içemiyor onlara tepkili zamanla bunlarda geçermiş. Mama kullanmadık canım hiç bir kere denedim vermeyi Allah yokluğunu aratmasın ama kedi köpek maması gibi kokuyor ben bir yudum içtim afedersin kustum içer içmez mama vermektense sıkı diyet yaptım ben. Mama içen bebeklerde var tabi onlarda vanilya özüyle karışık içiyorlarmış kokusunu bastırsın diye
Milagrosoreiro maggie Evet kuzu eti ben yiyorum bebeğime de yediriyorum ama siz yine de yedirirken takip edin bi reaksiyon gösterecek mi diye
eslemsiii maggie kuzu etini ben şöyle denedim evdeki kurbandan olan eti yedim bi sorun olmadı ama kasaptan kuzu eti alıp yedim kakası bozuldu hemen yani kuzu eti yiyeceksen bile asla dana etiyle temas etmemiş olmalı dana etinin kesildiği tahta,bıçak,kıyma makinesiyle kuzu etinin teması olmamalı. Temaslı olan kuzu etine tepki vermişti kızım
AA201207 Med bende emziriyorum ne yiyeceğimi şaşırdim akşam yemeği için sebze tamam ama kahvaltı zor oluyor