Aybk_66 KubrAyhanYigit yani sutun durumuna gore hareket etmek en dogruusu cunki tek aldiklari sey anne sutu oda giderse yawrular neyle beslencek 😔
Aybk_66 Esma4682_Annesi dha taze anniş siniz tutmasaniz daha iyi kefaretni verirseniz onun yerine gecer dye biliyorum sutunuz gitmesinden se orucunuzun bedelini kefaretini odeyip yawruyunuzun sutunude riske atmams olursunuz (yada ilerte tutabilrsiniz tutmadiniz gunleriniz icin 😊 )
MutluMommy Aybk_66 benim oğlum 8 ayına girecek ben tutucam ama sizin durum farklı alerjik ve yemeyen bi bebekse bişey diyemem sütünüz de azalmış ztn
Aybk_66 MutluMommy aynen et ve sut urunleri olunca cok zorluyo haliyle yediklerimiz kisitli aslinda cok istyorum ama zatenn zar zor oluyo kararsizlik icerisindeyim deneyim bi diyorum ama bilemedim
iki_prens_annesi_ Kcr 9 10 aylarda her ust degistirmemde bacaklarini kasiyodu hatta yirtmaya bile baslamisti hızlı hizli degistirip giydiriyodum yirtmasin diye
Aybk_66 iki_prens_annesi_ her bebekde farkli belirtileer gsteriyi iste allahim bu hastalikdan kurtarmayi nasil etsjn cok zor cag hastaligi onceden varmiydi ole bi hastaliklar
iki_prens_annesi_ Aybk_66 vallahi ben başıma gelmemis olsa hic haberim bile olmazdi çok şaşırmıştım ama nasip iste
iki_prens_annesi_ Kcr 1 yas kontrolune gittigimizde doktor geçmiş dedi ondan once 11 aylikken minik minik tattiriyodum yormadan tepki vermedigini farkettim doktorumuzda test sonucu gectigini belirtti ama yumurta riski var o yuzden hala ara ara veriyorum yormadan