Mrymmhmt Selaminko kızçeler biberon üzerindeki ölçüye göremi koyuyosunuz yoksa daha fazlamı benim oğlum 5 aylık iştahsız olduğu için en fazla 125 ml içiyo ama 5-6 kaşık koyuyorum sorun olurmu acaba yorumlarınızı bekliyorum öptüm hepinizi🥰😘
deletedmom1106 Mrymmhmt hiç tanına bakıyomusun onun ben bi damla suyu fazla kaçrsam tatsız bişi oluyo yada ölcekde bi damla yoz kaçırsam acı oluyo çocuk iyi içiyo ona ragmen
deletedmom1106 Mrymmhmt riskli bence ben iki gündür mecburıyetten 2 numaraya geçtim 1 bulamadımxoktora danıştım 6 ay dolmasına 15 gün var çok zorlandı. Seninkini düşünemiyorum bile
Mrymmhmt melikeeomeer ama yani 4 5 saat aç kaldığı oluyo midesini tutsun diye öyle yapıyorum yese niye yapayım 😢
Alpkk Mrymmhmt aynısını bende düşündüm yapayım diye sonra araştırdım çok tehlikeliymis ciğerleri ve böbrekleri için diye okuyunca vermedim ama doktor görüşünü bilemem veren var mı acaba doktor önerisi ile bende takipte kalayım
melikeeomeer Mrymmhmt o zaman az az yap sen annesi mamayı sık sık besle mamayla o zaman açlığı da olmaz miğdesi de tok kalır
Oykucinarmom Mrymmhmt cok bi bilgim yok ama ölçüsünde fazla mama koymak böbrekleri yorar diye okumuştum bi araştırmanın ya da doktorunuza danissaniz iyi olur.kaş yapayım derken göz çıkarmayalım allah korusun
Yasminka2021 Mrymmhmt zararli 6 120cc 4 kasik 150cc 5 kasik. Sik sik besleyin 3 saate bir 90cc yapin hem kolay sindirir
bitanem123 Mrymmhmt eğer mamanızın ölçeği büyükse biz similac kullanıyoruz 60 CC ye bir ölçek şeklinde ama küçükse 30 ccye 1 ölçek mama koymann lazım canım midesini fazla yorar
Bebegimm1 Mrymmhmt 120ml 4olcek koymaniz gerekli eger fazla koyulursa bobreklerinde sorun cıkartabilir yani fazlasi zarar verebilir