Acemi_annee Anneler ben tam olarak kac damla vereceğimi bilemiyorum bisey anlamadım oğlum 9 aylik 10 buçuk kilo demir damlasi kac damla vermeliyim d3 ten kac fis sıkmalıyım yardımcı olur musunuz
Bademlii Acemi_annee ayına göre bilmiyorum da biz 5 ay 10 günlüğüz kullanmaya başladığımızdan beri d3 damlasını 3 damla, microfiberi de 0.5 ml veriyoruz 10 damlaya tekabül ediyor sanırım ama damlalıkta 0.5 yazıyor ya oraya kadar cekiyorum yani
ilkgozagrimmmm Acemi_annee ocean d vitamini 1 fıs. Ocean kan damlası kilosuna göre 10 kiloysa 10 damla . Biz bu şekilde kullanıyoruz
Acemi_annee Bademlii teşekkür ederim bende kilosuna göre veriyim o zaman bilemedim ne yazdığı belli değil anlamamistim
Asilturk ilkgozagrimmmm post acmayım dedim tekrar ocean kullanıyormussunuz ac olarak mı veriyorsunuz acaba
ilkgozagrimmmm Acemi_annee Rica ederim. Biz ocean kan damlası kullanıyorduk.Kanımız az çıktı. Geçen biri daha yazmıştı ocean kullanıyorum yaramadı diye bilginiz olsun
ilkgozagrimmmm Asilturk Kilo başı 1 damla olarak yemekten 2 saat sonra gibi veriyordum. Bazen aç veriyordum. Doğal içerikli diye almıştım sonra kan tahlilimizde fayda etmemiş bayada kullanmıştım
Arkeologanne ilkgozagrimmmm merhaba tüm dozu tek seferde mi veriyordunuz gün içinde mi tamamlıyordunuz
ilkgozagrimmmm Arkeologanne Merhaba tek seferde veriyordum damla zaten çok olmuyor. Ama bize yaramadı ocean kan damlası kansızlık çıktı tahlilde. Biz d vitaminini ocean kullanıyoruz şuan. Kan için ferrozinc g kullanıyoruz.
Arkeologanne ilkgozagrimmmm çok teşekkür ederim yanıtınız için, biz de yeni başladık kan ilacına seyri nasıl olur bilemiyorum ama kullanım şekliyle ilgili tereddüt yaşamıştım