EmirEge Merhaba Arkadaşlar, Bebeğim 3,5 aylık olmaz üzere hamilelikte gürleşen saçlarım avuç avuç dökülüyor hamilelikte kullandığım vitamini kullanmaya devam ediyorum.Bu konuda önerisi olan var mı nasıl durdurabilirim
Meyra EmirEge tıpta vitamin eksikliği halk arasndada bebek annesini babasını tanimaya başladığında yani gördüğü diger r kisilerden ayirt etmeye basladgnda anne ve babanin saci dokulurmus esimle benmde 2 ay dokuldu sonra durdu bi anda sunanda 7 aylığız
Kuzumveben EmirEge ben 4,5 aylık bebegim bu ay yeni dökülmeye basladi ne olcak bilmiyorum cokta gür güzel saclarim var kan degerlerime baktirip doktora vitamib takviseyi almak istiyorum😥😥
DefneErcis EmirEge Bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür diyorlar. Benim de dökülüyor avuç avuç 🥴 Her gün yerlerden saç toplamak ve evi süpürmekten bıktım resmen 🥺😭😂
11RabiaAsel11 Bende surda bekleyeyim aynısı bende de var 2 aydır bebeğim 6 aylık kel kalicam resmen o derece 🤔
Aybuke_ EmirEge ay tam dokulme zamani canim ben inanmazdm ama gozumle gordum yengemn bebegi 9 aylik senn zamanlarnda saclaei cok dokulmeye basladi gittikce artti annem hep bebegin seni tanimaya basladi herkesten ayirt ettgi icin derdi inanmazdm ama gozumle gordum dogru smdi azalms eskisi gbi dokulmuyomus benm hamileyken cok gurlesmiti suan 1ay 20 gunluk kizm hamilelkteki gbi degl tel tel dokuluyo ve emnmki sizin zamanlarnza gelnce daha fazla dokulcek bebegniz sizi tanimaya basladigi icinmis yani 🤩
elifiii EmirEge cok normal bir süreç, vitamine devam edip beslenmenizi sağlam tutun. ayrıca tam kan sayımı, kalsiyum demir d vitamini gibi değerlerinize baktırın, saç için biotin takviyesi alabilirsiniz.
Bursaligelin Benim kizim 3 ay 22 gunluk ve 2 haftadir sabah ayri avuc avuc dokulur gece ayri gun ici pek ellememeye calisiyorum ama evin yerleri sactan gecilmiyor🤦🏻♀️ Vitaminde kullaniyorum ama yok fayda. Yikandigimda hele banyo esnasinda cok afedersiniz gider doluyor, kuruturken yine ayni dusa kusucem🤪 isin sakasi baya takiyorum kafama cunku boyle giderse kel kalicam😕 varsa birinin cozumu soylesin kac anne duaci olur
Gizemduru Bi doktorun yazısında okumustum dogumla bırlıkte hormonlar alt ust oldugundan vücudun tepkı verme seklıymıs hormonlar yavas yavas 3 aydan sonra normale donmeye başladıgında dokulmede dururmuş ama tabı halk arasında soylenen bebek anneyı tanımaya başladıgında dokulurmus ☺️ Yınede kan degerlerınıze baktırın demır takvıyesı yapmanız gerekebılır geçmiş olsun 😊
Muradiye EmirEge kafamı kazıtcam artık o derece sinir oluyorum çene hizamda kesrirdim yeni hep topluyorum ama bıktım inanın
TulaySarp https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQSGdwL-slgQ3gtxgWBeIcY0HPziBtGvz8tq0znV192Lh9vWA6z Bu şampuan saç dökülmesine iyi geliyormuş
Esiladuru EmirEge ben yasiyorum malesef dokule dokule sac kalmicak kafamda gittim kestirdim ama hala dokuluyor sadece sampuan kullaniyorum ondanmi acaba 🤔