eslemsiii Merhabalar 🌸 Perşembe sabah kızım ameliyat olacak ve en son gece 2de beslensin dediler 2den 8e kadar nasıl tok kalabilir geceden ne yedireyim ne yapayım bana yardımcı olur musunuz 😢
Duyulurum eslemsiii geçmez olsun. Aslında uyuduğu sürece sorun olmaz kaçta uyuyor gece çok mu uyaniyor
ArdenTugce eslemsiii kaç aylık benim oğlum 3 aylıkken ameliyat olmuştu 5 saat aç kaldı çocuk ama aç olması gerekiyormuş ameliyatta mutlaka emzik vardı onu emdi sürekli uyutmaya çalıştım ama zor oluyor ameliyat sonrası da 4 saat verememiştim ben birşey
ikibebebiranne_ eslemsiii benim oğlumda ameliyat oldu 10 aylıkken ben sabaha kadar emzirdim sadece ek gıda vermedim doktora da. Dedim iyi yapmışsın dedi sonradan süt geciveriyo midesinden zaten
GoGirl eslemsiii aslinda durabilir çünku aliskanliktan kalkiyordur gece biraz dolandirip yatirio idare ediceksimiz ac olmasi onemli narkoz oncesi.oglumda 15 aylik aksam 9 9.30da son beslenmesi olur yani aslinda ac kalmaz bebeginiz aliskanlik merak etmeyin
annesinin_kizi eslemsiii kuzum ameliyat günü bugün sanırım ne için ameliyat olacak neyş var nasıl şimdi
eslemsiii Kayram2808 göz yaşı kanalı tıkalı onun için. 10-15 dakikalık bi ameliyat ama açlık süresi zorlayacak 🤦🏻♀️
ArdenTugce eslemsiii aynen oyunla falan oyalarsınız zaten gece aç kalacağı için uyku saatinde yani çok problem olmaz bence
Kayram2808 eslemsiii bizimde tikaliydi masajla geçti heralde şuan biseyi yok çok korktum o ameliyattan basit gibi görünebilir youtubede izlemiştim hep, Allahım yardimciniz olsun inşallah 🤲🤲
Karakayasveet05 eslemsiii benimde bebeğim göz damani tıkalı doğdu ama bize zmanala geçer dedi doktor sizin neden ameliyat oldu geçmiş olsun
Aysbkr Gece uykusuna geçmeden önce bol muhallebi yapıp verirseniz uzun süre tok tutar umarım işinize yarar geçmiş olsun
eslemsiii Aysbkr inşallah işe yarar ya daha önceleri yaptığımda uyanıyordu yine gece bende un çorbası falan mı yapsam diye düşündüm bilemedim 🤷🏻♀️