Merhaba arkadaşlar aylardır eşimle aklimiza taktigimiz bir sorun var sizinle dertleşmek istedim benim oğlum 1 buçuk yaşında şuanda geçtiğimiz ağustos ayında rutin muayenede testisinde şişlik olduğunu farketti doktorumuz hemen cerraha yönlendirdi cerrahta gerekli yerlere vs. Sonunda testiste tümör olduğu ve ameliyat olması gerektiği anlaşıldı sol testis alındı oğlumun şuan sadece sağ testisi var Ankara üniversitesinde oldu ameliyatı ve sonra başka yerlere sicramasin diye önlem almak için port takilacakti kemoterapi ilaclarini alabilmesi için vesile midir nedir tam o sırada oğlumun korona testi pozitif çıktı korona testinin pozitif çıkması oğluma port takilmamasiydi hemen karantinaya alındık ailecek ve karantina sürecinde düşündük taşındık İstanbul’a özel bir hastaneye medipole getirdik orada kemoterapi için küçük olduğunu (10aylikti oglum) kemoterapi yi uygun gormediklerini söylediler uzaktan takip yapacaklarını 1 buçuk ayda 1 10 aylıktan beri İstanbul a gelip gidiyoruz AFP değeri ve ultrasona alıyorlar oğlumu AFP değeri yükseliyor mu başka bir organa sıçrama olasılığı oldumu diye şimdi aklımiza takılan soru şu egerki özel devletin dediğinin aksini dediyse özelde diyebilir miydi ameliyata gerek yok testisin alınmasına gerek yok diye adı tümör yani bebeğim kanser diye adlaniyordu devlet Hastanesinde lütfen anlayan anneler kendiniz veya eşiniz anliyorsa cevap bekliyorum sizden eşimde bende çok üzülüyoruz içimize bı su serpilsin yarın birgün oğlumuza da nasıl soylecegiz çok terddut ediyoruz bu konuda nasıl davranmaliyiz .😔😟