Elifbayrak Sağlık ocağında yaptıran var mı ücret ne kadar, sağlık ocağı ebemiz 3. Ayda sağlık ocağında yapıldığını söyledi
Ece-su Elifbayrak eczaneden alıp götürdük aşıyı 365 TL idi iki doz oldu önceki fiyatı 310 du sonra zam gelmiş
GoGirl Elifbayrak hastanede de saglik ocaginda da yapiliyor eczaneden aliyorsunuz siz bizim baya oldu 1 yil 315 ti ama sanirim simdi 365 olmus sanirim bilen yazar
Ocakannesii Elifbayrak 350 360 tl civarı gecen hafta yaptırdık bizde hemen alınıyor eczaneden sonra yaptırılması lazım bekletmeden agızdan veriliyor bir sorunda olmadı
Kk41 Elifbayrak Cuma 2. Dozu yaptırdık 367 TL . soguk aküyle birlikte verdiler dikkat edin hemen yapılması gerekiyor burdan okudum bazıları bekletiyormuş dışarıda bilmeden çöp oluyor sonra
Elifbayrak 2 doz 700 tl oluyor gerçekten pahalı durumu olmayan bebekler ne olucak hadi biz ordan burdan kısıp yaptırıyoruz 🥺
TeacherrMom Elifbayrak eczaneden alıyorsun sağlık ocağında yapılıyor bize 2. Ay asilariyla birlikte yaptılar 350 TL ye aldık ilk dozunu
Ecm07w7 Elifbayrak yeni yaptırdım canım 367 tl verdim sağlık ocağında yaptırdım şurup gibi ağızdan veriliyor zaten
Elif_Naz İki doz olanı yaptırdım bende ilkini 300 TL verdik ikinci 340 TL verdik ikincisi 5. ayda yapılıyor