miraysmom_ Hanımlar.. Bebekleriniz kaç aylık ve nerede yatıyorlar? Benim kızım 5 aylık ve ilk doğduğunda aldığım beşiği artık ona küçük geliyor. Yeni bir yatak almak istiyoruz ama tercihimizi hangi yönde yapsak karar veremedik. Önerisi olan var mı ?
Deletedmom277 miraysmom_ yatsan happy latex modelini seçtik biz . Latex olması bebek için daha konforlu
Yusufum miraysmom_ valla ben cozum bulamadım yere minder serdim yerde yatırıyorum çok gel git yaşadım park yatak mu beşik mu diye ikisi de pahalı güvenemedim onbir aylık bebegim
miraysmom_ Yusufum evet park yatak beğendim bir tane 1200 kusur lira bir de yatağını alıyorsun 350 lira baya çok geldi bize de.
Yusufum miraysmom_ çok memnun olanlar da var ama derme çatma bir seye bin kusur vermek de zoruna gidiyor insanın
Yerdeniz Ücretler fazla geliyor ise 2. El tercih edebilirsiniz. Tertemiz sağlam ürünler çok mevcut.karyola-beşiği ikinci el çözüp iç yatağını sıfır alabilirsiniz.böylelikle en az %60 kar sağlarsınız hemde istediğiniz markayı alabilirsiniz.Ben öyle yaptım gayette memnunum. 😊👍