Duru33 Kızlar bnm sütüm azdı bebeğm emmez oldu sağıyorm 1 saat süt sağıyorum resmn anca 50 ml çıkıuor giderek kesiliyor ama neden göğsüm acıyor sağ taraf uc kısmı acıyor
Juliet2021 Duru33 süt sağdıkça çoğalır, bol bol su iç. Gögüs ucu ağrısı bebeğin sadece memenin ucunu çekiyorsa ondan olabilir hassaslaşmış olabilir, benimde gögüs ucum ağrıyordu gümüş kapak kullandım geçti
Sevdamavi Duru33 ikisinden mi tekinden mi 50 cc cıkıyor canım rezene iç e bebekte malt içecek var bide aktar da süt artırıcı çay.1 saat sagmak cok 20 dakika sag ondan acıyor
Duru33 Juliet2021 ya ztn göğüs ucuyla emiyordu 2 aylık daha birkaç gündğr hiç almadı ztn az olan süt iyice azaldı ama göğsüm acıyor gibi anlayamadm beden oldğnu
Duru33 Sevdamavi kuzum ikisinden 50 içiyorm ya oldğu bu kadar baştan beri böyleydi ztn ama emmez oldu almıyor silikon uçla emiyordu zfn azaldı iyice ama göğsüm acıuor anlamadm neden oldğnu uç kısmı özellkle
Sevdamavi Duru33 yawaş yawaş artıcak kuzum ilk günler de benim damla damlaydı sagdıkça geldi hem bir saat sagmak seni de yorar
Duru33 Sevdamavi yoruyor evet ama napayım anca o zaaman birikiyor 🙈 emmiyor sıpa bi göğsüm ya öbüürnde bişey yk sağ göğsüm acıyor
Doruks_mom1 Hangi makineyle sagiyorsun canım ben de iki haftadır sağıma başladım bebeğim 7aylik. Senin dediğin gibi sağ göğüs ucum aciyor fazla sıkıştırıyor sanırım.