Gunsss 15 ay sonra bugün regl oldum 😩 çok rahattı böyle ya 🙈 doğum sonrası regl düzeniniz nasıl günü falan değişti mi ? Benim 7-8 gün olurdu inşallah kısalır biraz 🎗🎗
yerlersenietipuf Gunsss Doğumdan 9 ay sonra regl oldum bende bı kere oldu bı hafta normalde 1 inde olmam lazımdı olmadı beklemedeyim bende
Gzmkrm Gunsss valla ben adet olunca rahatladım ya öncesinde bı ter basmaları bı şişkinlikler kilo verememe stres hallleri oldum rahatladim vallahi
Gunsss Gzmkrm inşallah benim kilo veremememde bundandır baya çaba sarfetmeme rağmen kilo veremiyordum. Regl den sonra vermeye başladınız mı?
MerveAlya Gunsss ben regl olayım diye dört gözle bekliyorum 😂 Keşke sürekli regl olsam hahahahha hamile kalma korkusundan iyidir 🤦🏻♀️😂
0101adana Gunsss bende kurtuldum hamileyim diye yeniden 7.5 aylık kızım var iki aylık hamileyim 😂😂😂😂😂😂😂
Gunsss 0101adana tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏 ben ikinci çocuğu düşünemiyorum hiç çok zorlanıyorum bebek bakımında 😥😥
Berfinnn 0101adana ya canım adananın neresinden ? Bende adana oturuyorum bu arada benimde oğlum 8 aylık 1 aylık hamileyim 🌸😇 hayırlısıyla kucağıma al 🤲
Gzmkrm Gunsss Yani regl sonrası rahatlayinca diyete girdim aslında omcesinde hep depresif lohusa modundaydim ve tetli yiyordum sonra bıraktım ve kilo verdim doğal olarak ama siskinligim adetle gitti
Seyhan06 Gunsss ben 40 ımız çıkınca oldum regl sonrası olmadım 2 aydır her ay hamilemiyim korkusu sarıyor😂