Tortilla_ Kızlar kızım 1 yaş 18 günlük. Dokunulmayi hiç sevmiyor. Ağlayıp bağırıp cagirmiyor ama hemen bunalıp mizirdaniyor. Kucağımızda bi sevelim diyoruz hemen sinirle atılınca indiriyoruz . Sizin de bebişleriniz böyle mi. Hep böyleydi bu arada. Birde parmakla biseyleri istiyor mu daha erken mi sizce 😀 Sarılmayı biliyor mu bebişleriniz bizim kız onu da yapmıyor.
Nva22 Tortilla_ benim kızda günün 24 saati ver diyor. 😂biz bir haftadır babasıyla peşinden dolanıyoruz baba de die o ver diyor sarılıyor bize gel diyince kollarını açıp geliyor misket oynuyoruz da 😂
Meralmirayy Tortilla_ benimde 8 aylık oda hiç sevmiyor dokunulmasını Ellerine dokunca çırpınıyor bende küçük diyordum sonradan geçer diye hatta kundak yapmak çok istedim ama asla izin vermedi
Tortilla_ Nva22 Yaa sarilmiyor kaçıyor birde 😀 Peşinden gidince kovaladığıni biliyor mesela. Anne,baba, dede,gitti gibi kelimeler söylüyor. Maşallah sizin kız cana yakın 😍 Kızım acaba kimseyi görmediği için böyle mi. Yabancılara da gitmez
sarpinko parmakla isaret bazen ediyo bazen etmiyor.hı hı hı diyor.gel gel diyip kucak actgmzda kosuyo kucagimiza.op deriz oper.ama inan kucagmzda bir dk durmaz iter.kucaga al diye aglar gelincede inmek ister yirtar kendini.
Tortilla_ sarpinko işaret etme yok şuan. Ben birşeyi işaret edince parmağımı tutuyor. Gitti diyo mesela. Kendi isterse kucağa gelir ama beni gezdir diye. Sevdirmiyo kendini. Temasa karşı elini bile tutturmaz. Yürümek dışında
Nva22 Tortilla_ zaten bu pandemiden dolayı bizde yeni taşındık kızımın 1 arkadaşı yok üzülüyorum yani açıkçası acaba küçük bi çocukla nasıl oynar die hep merak ediyorum 6yaşında dayısıyla oynar çok sever etksi olur emin ol biz bile bunalıyoruz artık yavrucuklar napsn 🙄😫
sarpinko Tortilla_ asla tutmaz elimi anca merdiven gordugunde😅 valla opulmekten falanda hoslanmiyor ama yapcak bisi yok istedgi kadar aglasin operimde sarilirimda😅
Tortilla_ Nva22 kızımın da arkadaşi Yok. Olan da bize Uzak gidip gelme yok. Sürekli beni ve babasını görüyor. Kardeş Fikri de çok uzak şimdilik. Bilmiyorum ileride gelişim yönünden sorun yaşamayız inşallah
Tortilla_ sarpinko Hahh işte bu biz 🤣 yazık dün eşim kollarını açtı sarilsin diye yürüdü yürüdü hopp geri dönüp yürüdü 😀 Yazık adamın omuzları öyle bir çöktü ki 😣
sarpinko Tortilla_ kandiriyor degil mi.ayni ya ayni geliyor geliyor iki adim kala geri donuyor.husran hayal kirikligi gozyasi😅