Menekseee Anneler bebegim 1 yasinda ben onu emziriyorum benim bünyem zayif bi ögün gecirince ellerim titriyo basim dönüyo bu sene oruç tutsammi tutmasammi bilemiyorum icim hic rahat degil sizce ne yapmaliyim?
Aliasaf_emel Menekseee Buna en iyi kararı kendin verebilirsin canım benimde bebeğim 7aylk bende emziriyorum benimde içim hiç rahat değil nasıl olur bilmiyorum çünkü sütümü etkiler mi düşünmüyo değilim yani hayırlısı ..
ecemm-6161 Menekseee sen dinen tutabilirsen bebeğim büyük canım cok küçük delil ek gıda da alıyır sonuçta ağır bi hastalığın varsa tutmaya bilirsşn tutmazsın hesaplayıp ramazN dan sonra vereceksin canım😊 dinen böyledir cubku Dayım imam Benin 😊 ondan biliyorum
kubraanne Menekseee bende 1 yyasindayken emziriyordum ama tuttum yinede fenalaşıyodum bnde dayanamiycam diyordum ama tuttum allahin izniyle 🌹
Ensar-und-mutter Aliasaf_emel benimkide 6 aylık tutucam Allah’ın izni ile bizimkiler hala emiyor sık sık ama tutmalıyız çünkü ek gıdaya da başladık Menekseee çok yormayacak şekilde kendini tutmalısın diye düşünüyorum.
Kbrazmraa 5 bucuk aylık bebebgm bende tutöayı ıstıyorum ıftarla sahur arasında sıvı tuketımı bol yapmayı planlıyorum bı ıkı gun denıdem
ayseberilinannesi Kbrazmraa benimkide 4 aylık bende düşündüm ama sütü etkiler mi acaba normalde bile bi öğün atlasam süt azalıyo 🥺
ikiKudurukAnnesi Menekseee bebeğim 7 aylık tutucam Allah nasip ederse.. Senin ki büyümüş de ama sen bilirsin tabi bu senin bilecegin bir şey