bbosphorussss Dün arpa şehriyesi, bal kabağı, gün kurusu kayısı, pirinçle çok güzel mama yaptım. Onu vericem. Öğlende de uyuması için yoğurlu havuç püresi vericem ☺️ akşamda çorba yaparım Selimustafa
Nurell Selimustafa ben yazdan buzluğa koyuyorum içini oyup.. Ama bitmisse pazardan da alıyorum bu zamanlar.. Icini de oyuyoruz geriye ne kalıyor Yediği ne kadar ki.. O yemediği şeyleri brokoli vs ben tarhana çorbasına koyuyorum blend edince yiyor.. . Karnabahar koftesini yapın degisuk şekillerde yedirmeye çalışıyorum
Selimustafa Nurell Aynen bende genelde buzluğa dogranmisini koydum da dolma şeklinde aklıma gelmemişti. Ya bizimki çorbaya koyunca da anlıyor brokoli karnıbahar o falan 😬
Pinars Selimustafa şuan tarhana sını içiyor akşamda bulgur pilavı ve kıymalı kuru fasulye yemeği var.
bbosphorussss Selimustafa 9 aylığız daha. Püre için diyosanız bizimki yoğurdu asla yemiyor bigün elmalı, bigün havuçlu, hergün farklı farklı şeylerle veriyorum ☺️ yoğurt yedik mi öğle uykumuz için çok iyi oluyor.
Nurell Selimustafa bizim karnabaharı anladı ama diğerlerini bir şekilde yedi.. Sogan sarımsak bir avuç bezelye Yarim patates ve tarhana şeklinde yapıyorum.. Bir avuç bezelye bazen brokoli oluyor
busra_54 Ozlmylmz soğanı ve kıymayı kavurup üzerine biraz su koydum kıymayı pişirdim biraz daha sonra ıspanak ve pirinç koyduk biraz daha su ekleyip pişirdim netten pek bakmıyorum ben kendimize yaptığımız yemekleri ona uygun şekilde hazırlıyorum kafamdan yapıyorum yani 🤭
Tugce1634 18.5 aylik kizim Öğlen:Kirmizi biber dolmasi ve kabak dolmasi+yogurt Akşam:Taze fasulye,makarna,sarimsakli yogurtlu brokoli ve havuc haslamasi,kofte+patates puresi verecegim.
Selimustafa bbosphorussss Ellerinize sağlık annelik işte yedirmek için bir şekilde uğraşıyoruz sağlıkla büyüsün yavrularımız
sparrow Selimustafa sabah yumurta salatalık kremmpeynir Öğlen yoğurt ve kabak yemeği yedi Arada muz yedirdim. Akşama da köfte pilav var 1 yaşında