Selimustafa sabah kalkinca 7 gibi ekmek zeyyin bal yiyor. 9da elma veya armut veya muz veya avokado yiyor kinoayla karisik. 11e dogru yulaf unlu azicik pekmezli muhallebi yiyor su ile yapilmis. Uyuyor. 1 bucuk gibi uyaniyor 2ye dogru yemegini hazir etmis oluyorum. Sebze corbasi yiyor koyu kivamli. Bugun balik corbasi yedi. İcinde karnabahar havuc sogan patates pirinc vardi balik da tabi. Blendirdan gecirdim onu yiyecek. Ogleden sonra 4 gibi mryve yiyor bugun muz yiyecek. İki gunde bir de ogleden sonralari keci sutuyle yapilmis kek yiyor bir dilim. Aksama da 5 gun kofte yiyor bazen yanina makarna da oluyor, 2 gun balik yiyor ekmekle. Bazen haftada 4 kofte 1 hindi 2 balik seklinde yiyor. Bu aksam hindi ile birazcik makarna yiyecek. Hindiyi duduklude hasliyorum. Benim bebegim alerjik oldugu icin menusu duzenli olarak hep boyle. Saatleri ogunleri ve tarzi hic degismez. Oglenleri ise haftada 2 bakliyat yer nohutlu pilav veya sebzeli mercimek corbasi. Kalan zamanlar sadece sebzeli olur. Aksamdan baligini guzel yememisse oglene corbasini yapiyorum.