Goktug-42 Aselinannesi0655 bende aldım ama henüz başlamadım cok etkili olduğunu duymuştum perspektifine göre kullanacağım
Aselinannesi0655 muazmrv bioyu suya katıp 5 damla ver dedi ben sütümü kaşıga damlatıp öyle veriyorum suya damlatıp vermek bama çok tuhaf geldi bebegim çok minik
Eminegulerbass Aselinannesi0655 benim kızımda 2 aylık çok faydasını gördük. Doktor günde 4 defa 15 damla olarak kullanın demişti
Aselinannesi0655 Eminegulerbass ya bizim çok abartılacak bi gaz sıkıntımız yok ama daha fazla ilerlemeden kullanmak istiyorum
Yualp Bende yeni aldım bu ilacı daha önce bio gaia 5 damla kullanıyordum eczacı bunu da öyle kullan dedi ama öyle mi kullanmam gerek ki benim bebeğim de kırk günlük
Sevdamavi Aselinannesi0655 cok memnunum sab simplexten 1 günde 15 damla dedi doktorum başka doktor farklı söyledi ben de anlamadım
Aselinannesi0655 muazmrv direk verilmiyor diye biliyorum Bir tatlı kaşığı süte karıştırıyorum anne sütü yani doktor bana suya karıştırıp ver dedi ama ben anne sütüne karıştırıp veriyorum mememden sagıyorum