Papatyaseverr Gı bu ne kaç gündür aldı başını gidiyor bu başlıkları günde 20 defa görüyorum daha öncede vardı bunlar burda yeni mi patladı sıkıldım sanki başlık görmekten 😂😂😂😂😂
Aysenilan Papatyaseverr borçlar sağolsun 😆 parası olan bunlara mi düşer zaten zarar ettirdim aileme üzgünüm 🥺
Asklepios Papatyaseverr ek gelir kapısı gibi birşey bende oynuyorum herkes gibi fikir alışverişi iyidir. Sizi rahatsız ediyorsa filtrelerden gündemi çıkarırsanız görmezsiniz 🤭
Babylover23 Papatyaseverr burada ripple artacak dedim beni dinleyenler olduysa %40 arttı ben söyledikten sonra 🙈😂
Karas Aysenilan tersine parası olan daha çok giriyor çünkü ne kadar fazla parayla girersen o kadar kazanırsın 🤌🏻 Borç harçla girilecek işler değil maalesef ama girdiysenizde bekleyin elbet kâra geçer
Papatyaseverr Asklepios Aynı konudan bu kadar cok başlık açmaya gerek yok ama aratmaya girseniz zaten aynı konu başlığını görürsünüz ben belki gündemdeki başka konularıda takip ediyorum neden bir başlık için gündemi kaldırayım 😊
Asklepios Papatyaseverr insanlar bir heyecanla açıyorlar işte. Sana bana başka birine bir zararı mı var ki sanki 😂 umut fakirin ekmeğidir der geçerim
Papatyaseverr Asklepios Ahaha don birkaç gündür bu kadar yoğunluk olunca insan şaşırıyor 😃o bişey değil gören çoğu kişi deniyor kazanç sağlayanıda var zarara girenide o üzücü 😊
Asklepios Papatyaseverr ya asıl mesele çok para bağlamamak 🤭 ben 50 TL yükledim batarsa ne kaybederim kar olsa başım üstüne eyip geçiyorum açıkçası 🤭 kar olursa borcumu harcımı öderim en azından
Papatyaseverr Asklepios işte bazıları yatırımını koyuyor pek bilgi sahibi olmadan ama herkesin kendi kararı tercihi tabi 😊