Merhaba canım kadınlar şimdi ben evlenmeden önce çok fazla iş yapan bir insan değildim tek bildiğim tuvalet yıkayıp cam silmek ti He bir de günlük temizlik neyse eşyalar falan yeni olunca tertemiz insanın hoşuna gidiyor ama bebem büyüdükçe her yer batmaya başladı halı koltuk leke oldukça sildim görseniz evim temiz gözükür ama detayları bildiğim için bana batıyor 🥲 daha önce rahatsız olmadığım şeyler beni rahatsız ediyor fakat bir yandan canlı dersler bir yandan bebeme tek bakmam falan bazen günlük temizliğe bile vakit bulamıyorum akşam uyuttukça kendi uykumdan fedakarlık yaparak yapayım diyorum çok uzattım şöyle bir listem var eksik varsa söyler misiniz bir de temizlik malzemesi önerisi istiyorum hani şurda şunu kullansan çok işine yarar gibi bugün mutfaktan başlayayım diyorum listem şu şekilde
-mutfak dolapları
-buz dolabı
-bulaşık makinası
-fırın (yerleri sürekli süpürüyorum sağolsun bebem yeri mamasız kırıntısız bırakmıyor halıların tümünü yaza doğru halı yıkamaya vereceğim)
-salonda kitaplıkları düzenleyip koltuk sileceğim
-banyo dolabı silinip düzenlenecek
-Duşakabin düzenli temizliyorum her banyo sonrası fakat dışında da hafif hafif su lekeleri var iç dış lazım 😁
-oğlumun odası babası çalışma odası olarak kullandığı için çok dağılıyor 🤷🏻♀️ 26258362667172 kere düzenlemişimdir neyse dolabını boşaltıp küçülenleri ayıracağım
ve yatak odası gardrop şifonyer komodin içleri silinip düzenlenecek 🥲 yağmurlar geçince de camları silerim perdeleri yıkarım Allah yardımcım olsun eksik var mı sizce