Baloglum93 Şuan ki bölümü izliyor musunuz kızlar videolu deliller var kaynanasını pata küte vuruyor içim acıdı
Byn87 Baloglum93 ben onu geçen haberlerde izledim . Günlerdir aklımdan çıkmıyor . Rabbim vicdan merhamet sahibi insanlarla yaşlanmayı nasip eylesin
hulyya Baloglum93 içim acıdı ya bu nasıl insanlık dır allah ıslah etsin kanalı değiştirildim yüreğim el vermedi daha fazla o video bakmayı
Baloglum93 Zeynep11 88 yaşında yanında kalıyormuş yürüyemiyor heralde baya bildiğin şiddet uygulamış sürekli
Aysegul3506 Baloglum93 izledim çok üzüldüm. Allah hayırlı evlat versin hayırlı gelin, damat versin. Küçük gelini haklı oğlu dövmese gelini hiç dövemez. Oğlu da acımamış anası da demekki 😭
Baloglum93 Aysegul3506 keşke o küçük gelin kaynana ölmeden videoları gösterseydi şimdi herşey için çok geç gerçi o da kendisi için çıkmış ekrana belli evliliği ve çocuğu için söyledi şimdi
Annis-ogul Baloglum93 gecen gün haberlerde izledim aman allahim gozleri görmeyen kadincagiz dimi. Boyle insanların elleri kırılsın yarabbim ne olursa olsun yazik günah nedir bu hınç
Zelisblt Baloglum93 ay sorma Bnde post açıyım diyordum 🙂. Allah ona bin beterini yaşatsın vicdansız pislik. Ağlamamak için zor tuttum kendimi 😢
Baloglum93 Zelisblt ya bi de şeye çok üzüldüm altını pisletmesin diye kadına minnacık yemek veriyorlarmış bu kadar çok çocukları varmış hiç mi biri acımamış ya
MYamaniko Allah belasını versin!!! Ne olursa olsun yaşlı bi kadına şiddet uygulama hakkını sana kim veriyor?? Bide bunlar evlat yetiştiriyor. Bu tarz insanlar acılar içinde ölsün dilerim!!!
MerveToprakk Baloglum93 Çok sinirlendim. Birden aklıma ileride kardeşimin evlenip karısının anneme böyle bir şey yapması geldi. Iyice delirdim.
_ADA_ Baloglum93 Allah evladın gerçekten hayırlısını versin. Oğlu da yapmasaydı güzelce baksaydı gelini buna cesaret edebilir miydi? Al birisini vur ötekisine. Evde şiddet o kadar normalmiş ki kimin gücü kime yetiyorsa.
Aysegul3506 Baloglum93 Hepsinin çıkarı var tabiki. Belki kızda kendi canından korkmuştur. Saçı nasıl yolunmuş tepesi delik resmen