Umuttttt Bebeğim emmiyor çok mu acele ediyorum,sarılık riski var mama veriyoruz silikon göğüs ucunun içine koyuyorum o şekilde çok güçlü çekiyor sütüm çok olmasa da var acaba anne sütünü bu şekilde alabiliyor mu
Kuzeyufuk Umuttttt hayır acele etmiyorsun emmesi lazım ben tam 21 gün meme reddi yaşadım erteleme sürekli vermeye çalış
Sleepwalker Kuzeyufuk Bende doğum ilk günün hastanede ilk çocuğun nerden biliyim sütun gelmeyince emmedi sağdım biberona koydum ağzına tam verdim hemşire kızdı ne yapıyorsun biberona alışır memeyi tutmaz dedi kaşık getirdi öyle verdim
Sleepwalker Benim bebeğim de etmiyordu ilk silikonlu göğüs ucuyla emzirdim onla bile yarim yamalak tutuyordu ardından sağıp kaşıkla veriyordum biberonla değil biberon verirsen bırakır memeni zamanla silikonlu göğüs ucunu çıkar ver bebek daha sonra göğüs ucuna alışıyor bu sefer silikonu takınca emmiyor herşeyi zamanla öğrenecek sende bebeğinde benim bebeğim 3 aylık 3 ayda anca huyunu suyunu öğrendim ve daha ogrenmediklerim çıkıyor inşallah bol bol sütun gelir yavrunu beslersin ❤
Umuttttt Biberon vermiyorum ilk zamanlar sarılık olduğu için şırınga ile mama verdik ben sütümü sağdım şırınga ile onu veriyoruz günde 4 şırınga anca çıkıyor