Bebekard Kızlar merhaba, bebeğim emmiyor sağarak biberonla veriyorum fakat sütüm azalmaya başladı sanki, sağarak süt veren anneler kaç ay emzirebildiniz
Damla93 Bebekard 12 aya kadar verdim canım ek gıdaya daha düşkündü benimki ek gıda ağırlıklı gittik süt çok içmeyince bende sağmadım kesildi
Balyanakyed Bebekard 11. Ayımızdayız 🙏 en basından beri sagarak verdim 2 saatte bir ek gıdadan sonra 4 5 saate cıktı :) artık bunaldım ama 1 yasını görsün istiyorum
Patis 5 aydir sagiyorum 2 gun sonra 6 aylik olucaz. Bebegimi 1 ay emzirdim ama emmeyi dogdugu gunden beri cok istemedi. Bende 5 ay sagdim ama artik azaldi bende birakmayi dusunuyorum
elfozyil Bebekard bende 8 aylık oldu hem emzirme hem sağım yapıyordum meme reddi vardı uzun zamandır sadece sağarak gidiyorum :)
Elif_demir Momgirl ilk basta 3 saatte bir 20 dkka yavas yavas saati uzattim cunku tek basima bakiyorum yetisemedim zaten suan 10 aylik oldu 5 saatte bir sagiyorum bazen 6 oluyor hala 20 dk sagiyorum gecegunduz hep sagim
Momgirl Elif_demir peki ne kadar çıkıyor ben de tek bakıyorum uzunnsğre sağamıyorum malesef o yüzden azaldı artık çok az çıkıyot 2 kere sağabiliyorum günde. Düzenli sağımla artırabilirmiyim acaba
Elif_demir Momgirl degisiyor yani su ile artiyor benim sutum su icebiliyorsam 150 170 ml arasi cikiyor ama dedigim gbi ben duzenli 5 saatte bir sagiyorum 5 6 kez oluyor gunluk sagimim
Papatyaseverr Elif_demir Canım cok uzun süre bu sağım için 5 saat fazla sütünü zamanla azaltır bu süre kaç aylık bebeğin 18 ayından büyükse tabi normal o artık yemekle doyuyordur
Papatyaseverr Bebekard 13. Aydayız hala sağarak veriyorum sütünüzün azalma nedeni düzensiz sağmanız eminim ki ben ilk 10 ay 2 saat arayla sağdım daha yeni yeni 3-4 saate cıkardım sağmayı bebeğim cok süt içiyor hem ona göre sağım yaptım içmediği iştahsız olduğu günler bile sağıp buzluğa attıyorum.Çünkü sağım yapan birinin sütü kolay kolay azalmaz sürekli uyarım yapıldığı için sağımı arttırın sütünüz artacaktır
Elif_demir Papatyaseverr evet biliyorum suan 10 aylik bebegim ve yaklasik 3 aylik sut stogum var o yuzden sureyi biraz uzattim diger turlu cok zorlaniyorum cunku
Jyskmomk Bebekard Ben de 11 aydır sağarak besliyorum. Sütümde azalma olmadı. Çok düzenli sağamıyorum. Sağma saatlerim arasına en az 3 saat koyuyorum günde 5 kere sağım yapıyorum bebeğime yetiyor. 10 dk bir göğsümü 10 dk diğerini sağıyorum. Ama ilk 5 ay düzenli sağım yaptım sonra bebeğim hareketlendi düzenimiz bozuldu.
Papatyaseverr Elif_demir Evet anladım kuzum ama uzun süreli sağmayı düşünüyorsan ilerde sorun yaşarsın diye söyledim 😊 sürekli sağım yapmak zor tek bakıyorsan bide kendimden biliyorum ama mecbur sağıyorum bizim minikler emmiyor