Mom34743 Kızlar dent almayı düşünüyorum burdan bı kaç yoruma dayanarak ama emin olamadım. Sizce alınır mı
SerpilG Mom34743 bende gircem bu gidişle. Çok uzağım konuya 😀 biance uygulamasını mı indircem ilk adım nedir?
demirboy Mom34743 ben 3 yıl önce girdim kripto işine ama birden yüklenince düşüş oluyor gibi ben şu an almıyorum yeni
covirgin Karas ya ben parabi kullanıyorum yükseldiğinde işlem yapılamıyor bazen. Binanceye gecmek istiyorum ama referans numarası ne ise yarıyor referanssız girsem komisyon mu alıyorlar anlamadım gitti beni aydınlatırsan sana çok dua ederim canim☺️
Karas covirgin canım yazdığım referans kodunu girersen yaptığın işlemlerden hani komisyon alınıyor ya o işlemi indirimli yapabiliyorsun öbür türlü normal komisyon alır. Paribu çöp bi uygulama zaten binance en güveniliri
Aysegul3506 Mom34743 alınır. Elimizdeki miktarın %50siyle biz de aldık. 1 ay sonra vurur gibi. yatırım tavsiyesi değildir!
covirgin Karas tamam canım eşimin adına açmışız eğer bildirim geliyorsa sana bu adam kim diye telaş yapma 😁 çok teşekkür ederim😍