SznKrds Merhaba anneler bebeğim 8 ay 27 günlük gece çok sık uyanıyor karnını doyuruyorum ama yine de sabaha kadar ya memede ya ayakta artık psikolojim bozuldu gerçekten bu durumda olan ve bu durumu düzeltebilen var mı varsa nasıl yaptınız
elifle SznKrds alışkanlıktan yada destekli uyku sebebi ile geçiş yapmak için uyaniyordur. Rüya öğünü şeklinde besleyin geceleri sabit aaatleriniz olsun.
gulay_candemir SznKrds Benim bebeğim de 23 aylık emzirmeye son vermeye karar verdim Sabaha kadar emzik gibi kullanmıyor beni Sizin bebeğiniz küçük emzirmeyi bıraktırmak için ama çok zor sabaha kadar emmek istemeleri
nur-nr_123 SznKrds cnm bnm oğlumda o aylarda çok uyabiyotdu yaşına kadar idare edip gece beslenmesini bıraktım
Unknown SznKrds 8 ay 26 günlük bizde de işler karışık. 🥺 Üst diş etleri şişmiş ufacık beyazlık gözüküyor ama bir haftadır epey dertliyiz. Gece uyanmaları çok fazla pışpışlayarak yada beyaz gürültü falan açıyorum tekrar dalıyor. En son çare emziriyorum uyumazsa. Çok yorulduk bi çıkarsaydı dişleri rahatlarız inşallah. 🥲