ecemm-6161 Feyyyzza bebeklere test yapılmıyor canım eger varsa cok gevmiş olsun tez zamanda atlat inş bol meyve ve sebze tüket bol su iç maske tak canım bebeğin için nefesin gitmesin ona
sevimlienerji Feyyyzza ben eşim bebeğim corona olduk bebeğime de test yapıldı pozitif çıktı ben emzirdigim için ilaç kullanmadım bebeğime probiyotik ve ateş için fitil kullandık
Bir_anneadayi1 Feyyyzza belirtilerinin neler bende geçen duş aldık savimi kurutmadan uyudum dün biraz boğazım ağrıyordu bugünde burnum tıkanıyor akiyor öksürük felan oluyor acaba gripmi bilemedim oğlum 11 aylık 😓
Feyyyzza ecemm-6161 bilmiyorum canım korona mıyım değil miyim. Temasli görünüyorum şuan. Bebeklere neden test yapmıyorlar ki? -ya koronaysa
ecemm-6161 Feyyyzza bakmadılar hiç canm teyzemin vRdı ağızdan burnundan alındığı için olmuyor canm Kanada bakmıyorlar teyzemin çocukları var ne bebeklere ne de çocuklara test yapılmıyor bakanlık tarafından
Canan27 Herhangi bir belirti varmı Bende aynı durumdayım temaslı görünyr um öksürük var ama psikolojikmidir bilmurum