Fatmak89 Pamuk_bebegim42 9 ay 10gunluk oldu bende 7 aydan beri hazır su veriyorum bı sorun olmadı cnm
BuseCan Pamuk_bebegim42 ebebekten fuska alabilirsin canım . 18 aya kadar kaynatılmış su ver dedi doktorumuz. 15 aylık oldu artık normal veriyorum 😂
Kwsr Pamuk_bebegim42 yoktur için rahat olsun canim benim fikrim yani Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip.etsin 🌼
CigdeminMevasi Pamuk_bebegim42 kaynatılmış suyun bütün minarelleri ölüyor zaten bomboş bi su veriyodunz hazır bebek sularından alabilrsnz ben ebebkten fuska su alıyorm kızımda severek içiyo
Gaffar93 Premature fuska işe görüştüm bebek suyunun farkı ne diye sadece içindeki başlıkmış yani 1.5 lt satılan yda damacana fuska ile aynı. Ben bayatlamaması için 6 lı 1.5lt lik almıştım. Bebek için fuska suda sodyum düzeyi en düşük olanı o olduğu için tercih ediyorum. Ve kaynatıp soğutup içiyorum.
hifaeymenadiyaman02 Kizlar ben musluk suyunu kaynatıp veriyorum bebeğime oğlum bir hafta önce rotavirüs oldu kızımda dünden beri ishal kusma ateş var acaba suyla alakası var mı hazır su mu almam lazım biri fikir verse 😟☺️