Darlingmom Günaydınlar güzel anneler, oğlum 7 aylik olacak 4 gün sonra destekli oturtuyorum fakat öne doğru eğiliyor oturmayı sevmiyor. Bende korkuyorum oturmayı öğrenemez diye hep yuvarlamamak istiyor . Tam olarak ne zaman oturur?
Eminesevkett Darlingmom canım cok normal benim oğlumda 9 aylık hala dedigin gibi oturuyo mübarek götünde kurt var misali yerinde durmayan bir cocuk zamanlq oturusunu düzeltir😀
Balkizlarim Darlingmom normal canım bişey olnaz yere koy kendini kesfetsin öyle öyle alisicak 💚 bebiş. Kendini ayarlıyor ne için rahat olsun 🥰☺️
Gunesay Darlingmom ayaklarını mı tutmaya çalışıyor acaba. 🙈 benim kızım oturma pozisyonunda yana dönüyor öne eğilip ayaklarını tutuyor. Sizinde böyleyse çok normal.
akkls Darlingmom yuvarlanıyorsa ondan istemiyodur mama sandalyesi bebeyatmaz faydalı olabilir tavsiye ederim
Darlingmom Balkizlarim bi an benim yaramaz hiç oturmayacak gibi geliyo bütün odayi yuvarlanarak turluyor geçen mutfağa gittim geldim yok kanepenin altına girmiş 😄
Darlingmom akkls mama sandalyesine koyuyorum canim ama fazla durmak istemiyor alışır heralde öyle öyle 🤷🏼♀️