Yasmin47 8 ay 13 günlük oğlum var iştahsız ve cok zayıf bu aylarda balıkyağı kullanan var mı ? Bazı doktorlar gereklı bazıları değil diyor kafam karıstı? Kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz
nursocum Yasmin47 o kadar küçükken başlanılmıyor diye biliyorum. Doktorunuza danışsanız daha iyi olur. Bazı doktorlar tamamiyle gereksiz buluyor balık yağını. Hiç mi balık ceviz yemiyor
Baby_Mila Yasmin47 balık yağına 13 aylıkken başlattı doktorumuz ama multivitamin olarak nutrigen supra kullanmıştık 10 aylıkken. İştah sorunu kansızlık yapıyor ama kan değerine baktırın mutlaka birde kan ilacı veriyorsanız iki damla limon damlatıp verin biz öyle çözdük kansızlığı
Balkizlarim Yasmin47 erken ben kizlarima 1,5 yaşında basladim ceviz fındık balik ve vitaminli besinler yedir mesela yeşil mercimek tavuk suyuna çorba tarzı şeyler gibi gibi 💚
Marjinal_Anne2 Balkizlarim ah yese hepsini yapıyorum zorlamakta istemiyorum bazen agızna agzına tıkmamak için kendimi o kadar zor tutuyorum ki,:( açlık nedir asla bilmiyor anlamadım bu işi ben ya
Balkizlarim Marjinal_Anne2 ayyy benim ortanca kızım böyle valla çok zor anlıyorum seni yonya herşey kullandım yine iştah aynı koca kız oldu değişmedi. Yemeyen çocuk yemiyor 🦋
Marjinal_Anne2 Balkizlarim of of çok zor cidden kriz geçiriyorum kendi kendime sürekli 😢🤦🏼♀️ Yemeyen bebek kaderdir resmen ya😣😣
Balkizlarim Marjinal_Anne2 Kesinlikle yaaa kimin duası kabil olur. Bilinmez sen bana ben sana Allah’ım iştahını arttıracak şeyler olsun amin yaaa odegil abur cubur incik boncuk yapiyon yine tık yok sizdede aynımı ✨
Marjinal_Anne2 Balkizlarim aynı olmaz Mı yaa yani aperatifi bile yemez mi cocuk ya , hayor Abur cubur denedim yalan yok yine de yemedi 😢 çok zor Ya
Balkizlarim Marjinal_Anne2 Allah yardımcin oldun doktor nediyor bize normal herşeyi zorlamayın dendi işine geleni yiyor işine gelmeyince hiç tin yapıyor oyunla oynatarak yapıyorum ♥️
Marjinal_Anne2 Balkizlarim ya doktora sorduk zorlamayın asla dedi demek ki kendi doyacagı miktar buymuş diypr ama hiç yemeden nasıl doyulur😣🤦🏼♀️😅 kabızlık ve yememe asıl sorunumuz 😢😣
_GizemLi Yasmin47 Doktorunuza bir danışın kafaniza göre başlamayın 1 yas öncesi doktor önermesi lazim
Balkizlarim Marjinal_Anne2 kaç aylık canım kabızlık için bol sıvı tarzı alsın geçiyor ve corbalar yedir. Midesi küçük zaten aldığı kadr alıyordur ama. BLV yöntemi ile. Denediniz/ve hiç. 🌹💫
Marjinal_Anne2 Balkizlarim 11bucık aylığız 6.ayından beri kendi yesin istiyorum öyle de yapıyoruz ama tuttuğunu atıyor fırlatıyor 😣 zaten artık dokunamıyor pek bizim biraz başka sorunlarda var dün post açmıştım aslında,, bir de asla sıvı içmiyor fazla 😢
Balkizlarim Marjinal_Anne2 dur bi bakiyim postuna görmedim sıvı alimi düzenli olmai gerekiyor kabızlığı atlatmak için canım ♥️