Nisadnc42 Kızlar bebegim 10 aylık oldu hala dogru düzgün yumurta yemiyor. Ara sıra az yiyo salatalık peynir zeytin bunları güzel yiyo ama yumurta verince atıyo bazen hic agzını acmıyo nasıl yedirebilirim önerisi olan var mı?
Baby_Mila Nisadnc42 en faydalı şekli haşlanmış olduğu için benim kızımda yemediği için muzun içine eziyorum farketmeden yiyor normalde hiç karışım vermem ama yumurtayı sadece o şekilde yiyor
Bal_yanak Nisadnc42 canım bende bebeğime lor yapıyorum onun içine yarım yumurta sarısı bir çay kaşığı pekmez biraz kıvam vermek için peynir altı suyundan koyuyorum çok lezzetli oluyor denemelisin şimdi yedirdim 🥰
Babybloom Krep, pankek, yumurtalı ekmek, kaşarlı omlet formlarında da mı yemiyor. Ben bu şekilde yedirmiştim.
Nisadnc42 Babybloom krep pankek yemedi sevmedi ama yumurtalı ekmek denerim bi peynirli yumurtayı sevmedi bide kasarlı deneyim
Babybloom Nisadnc42 benim oğlum 3 yaşında filan sırf yumurta yesin diye yumurtalı ekmeğine bal filan sürerdim.bence çok kötü bir tat ama o bayılarak yerdi🤣