17aras02 Merhaba kızlar 48 günlük bebeğimin dün geceden beri kusması var. Anne sütü içiyor. İçtikten sonra hepsini çıkarıyor. Midesini üşüttüğünü düşünüyorum. Ne yapabilirim? Önerisi olan var mı?
Zelisblt 17aras02 fazla mı içiyor, kızım da küçükken her içtiğini atardı Dr ye gittim fazlasını kusuyor dedi. 2 3 saatte bir emzirmeye başladım kusması Tamamen kesildi 🙂
Arassbusss 17aras02 Çok normal canim benimde 1 ay dan sonra sürekli kusmaya başladı içip çıkarıyordu mamayı dr normal dedi reflu oluyor bebeklerde mide kapağı gelişmediği için zamanla düzelir inşallah az az sık sık ver canım midesi hazmetsin
bicirik 17aras02 geçmiş oldun reflüde olabilir. Sırtana bez koyun belkide terledi üşüttü o yüzdende kusabiliyor. Dikkat edin hemen düzelir🌼
17aras02 Zelisblt hiç böyle kusması yoktu canım. Sadece gaz çıkarırken azıcık kusuyordu. Şimdi sütü içtikten 1 2 dakika sonra çıkarıyor. Sanki içtiğinin hepsi çıkıyor
17aras02 bicirik çok terleyen bi bebek zaten. Hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. O arada üşütmüş olabilir diye düşündüm 😔