minikbaykus Kizlar inmemiş testis ameliyatı ve sünnet olduk. Üç dört gün oluyor. Torbası mor duruyor normal mi bu. Dikiş yerleri. Eskiden inmiş olan testis torbasınında da hafif morluk var oluyor mu böyle bı durum
Minikminik1420 minikbaykus inmemiş olan testis kasığında mıydı? Ameliyat ne kadar sürdü nasıl gecti? Birdahakı ay benım oglum da olacak da merak ettim
minikbaykus Birde idrarını çok az yapıyor. Sünnette olduk. Akşama kadar iki kere filan yapıyor. Sabaha kadar da bez kuru oluyor. İlk gün yapıyordu. Korktu da tutuyor mu acaba
minikbaykus Pares iki gündür yoktu. Dün ayaklandı attık yürüyor emekliyor. Durduramıyorum. Sabah kalkınca morluklar gördüm
Pares minikbaykus biz çekip fotosunu doktora atmıştık mordu hatta bayağı normal endişelenmenize gerek yok demişti 7 aylıkken olduk ameliyat şimdi 12 aylığız
minikbaykus Minikminik1420 kasiktaydi canım.kac aylık sizinki. Sünnetle beraber bir saat sürdü. İlk gün zordu.anesteziden çıkarken zor oldu. Ama bekledim kadar da zor değildi. İki gün kalkamadı. Zaten üçüncü gün hicbisey kalmadi her yere tırmanıyor
minikbaykus Minikminik1420 korkma canım. İnan bende senin gibiydim. Psikolojim bozulmuştu. İlerde sıkıntı yaşar diye içim içimi yiyordu. Şimdi ameliyat olduk. Bakalım takip edicez süreci.tek taraflı mi sizin
GizmofizmoE minikbaykus benim oğlum kaşık fıtığı ameliyatı oldu akabinde sünnet o zaman pipisi mor ve şişikti doktor normal dedi.
minikbaykus Çok hareketli ondan heralde 5 dk durduramıyorum. Ayaklarını filsn o kısma dayayıp oturuyor
Pares minikbaykus 1 hafta dönmesine izin verme demişti doktor hiç döndürmemiştik kendi de dönmedi zaten kuzum acısı vardı sonra normale döndük