minikcancan homosapiens mukuslu yesil ve gürültülü kaka asırı yogun gaz sancıları karın ağrısı ıkınma hali uykuya dalamama
GunesliHayat homosapiens mukuslu,sesli kaka.kanlı kaka,deride döküntüler,kulak-kaş kabuklanması,beslendikten sonra oluşan aşırı huzursuzluk bizde ki alerji belirtileri olmuştu.kızımın yumurta alerjisi var.
121015 Mukuslu ve yeşil kaka yaptı doktora götürdük tek basına birsey ifade etmez dedi ama sen 1 ay süt ürünleri yeme dedi denedik biraz azaldı rengi falan sonra da yüzün de pütürlü şeyler çıktı kuruluktan olabilir dedi zaten küçük bir ilçe de yaşadığımız için kimse önemsemiyor suan 5 aylık . Kakasın da kan oldu ama kan ilacından olduğunu söylediler Çünkü bırakınca kendiliğinden geçti yani alerji işi gerçekten çok zor
homosapiens 121015 benim kiziminda yuzunde sivilce gibi seyler cikti goturdum dökuntü gecer ama kakasini kontrol et dedi mukuslu kanli kakaysa getir dedi kan felan yok sadece hafif yapisik geldi emin olamadim mukusmi degil mi
homosapiens minikcancan kizimin kakasindan emin olamiyorum mukus var mi diye hafif yapis yapis oluyor birbirine bu mukus mu oluyor
Gamze1761 Dogdugu gunden beri mukuslu kaka. Sonra knli kaka .popodunda surekli pisik izi.bu kulak kaşıma sac cekmede alerjik belirtiymis
homosapiens Gamze1761 kizimin kakasi hafif birbirine yapis yapis oluyor bu mukus mu oluyor yoksa afedersiniz balgam gibi mi mukus
minikcancan homosapiens evet ama az bir mukus alerji belirtisi degildir löp gibi beze düşmesi beklenir afedersiniz balgam gibi düşünün
Ddemirr Gürültülü kaka,kusma emerken karın guruldaması makatta geçmeyen kızarıklık ve en göze batanı yanağında egzama tarzı kırmızı pütürlü görüntü. Süt alerjisi olabilir dedi doktor süt ürünlerini kestim ama devam etti Kanda alerji bakıldı yumurta sarısı ve beyazına alerjisi çıktı
Aysun92 Ddemirr Kaç aylıktı kanda alerji bakıldığında benim kızımda 9 aylik kanda alerji yapılacak yanakları hep kırmızi oluyor bende yumurtadan şüpheleniyorum. Kan testi sonuçları ne zaman çıkıyor
homosapiens minikcancan oyle bisey yok sadece bazi yerleri yapisik gibi balgam goruntusu yok yuzu kizarmisti oyuzden goturdum doktora takip et dedi
GunesliHayat homosapiens sümük gibi daah çok. bebeğiniz kaka yaptıktan sonra bezi iki taraftan çekeleyin,mukuslu kakaysa uzar kaka sümük gibi.
Elifadakrt Benim kızımda da yeşil kaka, aşırı ağlama ve aşırı kusma vardı. O kadar fazla kusuyordu ki ustu bası hep ıslanıyordu. Kan testi yapıldı ve coklu besin alerjimiz olduğu ortaya çıktı