_elmaliturtam Kizlar günaydin. Uyku tulumu Alicam lcw tulumlarindan çok şikayet okudum ağır bir koku varmış ve bir süre sonra ısıtmıyormuş . Hangi marka almalıyım yardımcı olur musunuz
Katarsis _elmaliturtam ben de o süreçte bir insta sitesine denk geldim orda yaptırdım tamamen tesadüf şu an kullanıyorum memnunum beni nasıl bir dertten kurtardı anlatamm
_elmaliturtam Katarsis benim kızımda çok üstünü açıyor uyurken durmuyo hiç yerinde mecbur Alicam artık bende.. bende bakayım adresi verirseniz sevinirim 😇
_elmaliturtam sevimeyuboglu61 bende alıcaktım denk geldi şikayetleri okuyunca şaşırdım baya nekadardir kullaniyosunuz
sevimeyuboglu61 _elmaliturtam ben büyük oğluma kullanıyorum, emzirirken trrlerdi gerek duymadım ama emzirme bitince 2.8 bazen hava duruma gör 1.8 tog Luk kullanıyorum Memnunum da
Dkk _elmaliturtam hayır merino yünden özel bir ürün.sadece tek kat çift kat kollu kolsuz seçenekleri var. Tek mat kolsuz kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. İncecik hiç hareket kısıtlamıyor dolayısı ile sıkılmıyorlar. tek kat olanlar 18-24 derece arası için uygun.
MutluMommy _elmaliturtam ben lc kullanıyorum 6-7 aydır hiç bi şikayetim yok çok memnunum pahalı markalara en iyi muadil
Mom987 _elmaliturtam Ben lcw kullanıyorum hiç şikayet yaşadım 2 kez aldım hiç koku yok ne kokusu olacak 😂
incitanemmm _elmaliturtam bende ekimdwn beri lcw kullaniyorum hic dediginiz sorunlari yasamadim gayet memnunum
Furug _elmaliturtam sasirdim 😶biz de lcw kuaniyoruz hic oyle sorunlar olmuyor bir 1.5tog var birde 2.8 suan 1.5yetiyor karda kista 2.8 giydik cok sukur hastalik vsde olmadi
_elmaliturtam Furug himm ya nette okud bende bikac tane şaşırdım lcw ürünü nasıl böyle yorum var diye. Teşekkürler bilgi için
Kuzumveben _elmaliturtam biz ebebeğinkini kullanıyoruz hellobaby marka 1,5 tog iki senedir cok memnunuz
Nik_mik_yok _elmaliturtam miş gibi tulum ,ne kokusu varmış ki. Tek sıkıntı fermuar yeri. Üzerinde yeterli kumaş yok ,dönüp boğazına batıyor bazen . Onun dışında severek kullanıyorum, sıcacık uyanıyor