MerveAysima bende baktimda oyle biri yazmamis anladim bana yazdiginizi😁ya simdi ilk ben dogum yaptim emzirme egitimi icin hastanede gelen kadin bana dediki iste iki gogusten 20 ser dakikadan emziriceksin diger seferde son gogusten baslicaksin bende oyle yapiyordum.bizimki bi sure sonra kusmaya basladi.doktora kontrolde sordum fazlasini atiyor dedi.bizimkisi memeyi pek seviyor.onsut arka sut olayi varya bu sekilde ya hepsini alamiyorsa diye bu ay tek gogus vermeye basladim.bi emmede birini digerinde birini.yine kusuyor.bu ay bakalim gelisimi nasil olucak.simdi algilar acildiya bazen 15dk emiyor bazen 20dk.bazen ses duysun birakip eme eme 30.dk yi buluyor.yani o emerken cekmek icime sinmiyor.ama bakiyorum agzindan hafif geri gelmeye baslayinca vermiyorum daha oda aglamiyor zaten.gunde 6 7 dolu cisli bezide var.bakalim bu ay nasil olucak iste.gecede sunu farkettimki cok ayilmasina izin vermemek lazim ozaman iste uykuya geri donemiyor.uykusuda var oyuzden surekli memede durmak istiyor.cok uzun yazdim ama kusura bakmayin.