Meftunbiranne Merhaba hanımlar kızım 7,5 aylık bir kaç gündür kulaklarını kanatır şekilde çekiyor iki kulağınıda sebebi ne olabilir gece uyumuyor eli devamlı kulağında ?
Serifege Meftunbiranne canim bir uerde okumustum bebeklerde kulak cekme agrinin oldugunh belirtiyormus diş doneminde agriyor olabilir mi istersen doktoruna bir sor
Haticekkbkr Meftunbiranne doktora gittik aynı sebepten, iltihap falan mı var diye baktı, kan tahlili falan yaptı, bişey yok şükür kulakla alakalı, diş ağrısı vuruyordur dedi, saçlarını da çekistiriyor ara da hatta.
Denizgozlum Meftunbiranne diş ve kulak aynı sinire bağlı beyine giden. O yüzden bebekler diş ağrısı ve kulak ağrısını karıştırdıkları için kaşıyorlar. Ama diş belirtiniz başka yoksa iltihaplı akıntı gözğküyorsa orta kulak iltihabı da olabilir . Ya da kulak arkasında kabuklanma varsa egzama da olabilir
Serpilus Ayni sorunu bizde yasadik kulak cekiyordu birde bastiriyordu distendir diye cok üstüne düşmedim sonra bi kontrol e gidelim dedim egzama cikti damla kullandik. İhmal etme derim
Ayazsenn Serpilus egzamamı çıktı🤦🏻♀️ Benim oğlumda 8 aylık 3 gündür gece özellikle devamlı kulağında eli diş diye bnde üstelemedim ama korktum şuan başka belirti neydi egzamaya
Aysenurkd Serpilus kulağının dışında egzamaya benzer şeyler mi vardı yoksa kulak içinde de mi oluyor egzama? Benim bebeğim de kulağını çok kaşıyor saçını fena halde çekiyo diş diye düşünmüştüm
Asl90 Takip edin biraz daha dişten değilse orta kulak enfeksiyonuda olabilir. Benim oğlumda 6. Ayında yapıyordu sonra kendiliğinden bıraktı. Diş falanda gelmedi hala
Serpilus Aysenurkd ayni belirtiler vardi görünürde hicbirsey yoktu ama illa egzama olacak diye birsey yok diste olabilir.
Serpilus Aysenurkd he birde kulagindan cok pislik akiyodu bende hep akmasi iyi icinde kalmasin diye sorun yapmadim benim de hep akar bana cekmis dedim ama damlayi kullaninca akmasi da gecti
Aysenurkd Serpilus anladım bi göstermek lazım çünkü kanatacak şekilde kaşıyo, saçını da kaşıyıp çekiyo acaba kepek mi oldu saçı diyorum görünmüyor da öyle bir şey. Çok teşekkür ederim 🌸
Serpilus Aysenurkd allahim acil sifalar versin yavrulara evet goster bencede hem icin rahat eder. İnsallah birsey yoktur