rabialp RabiaBeyda evet bende de var eşimde de biz uzun zamandır kullanıyoruz yaklaşık 1 buçuk sene kadar bir sorunla karşılaşmadık
RabiaBeyda rabialp teşekkür ederim kuzum sende düşünürsen oynamayı bende yardımcı olurum her zaman sende yaz bana ne zaman istersen
CigdeminMevasi RabiaBeyda canm selam bu nasl bi uygulama nasl oynuyorsun bende denemek istiyorm biraz anlatırmısn rica etsem
rabialp RabiaBeyda benim eşimde saniyeyle herşey oynuyor asla kaldıramıyor kafasını ben çok mantıklı bulup sevdiğim için yapıyorum gerçekten altınncok saçma ve hikaye senelerce saklayacaksinnda 3 5 milyar kar yapacaksın hiç bana göre değil
bugday RabiaBeyda nasıl kullanıyorsunuz profil falan mı oluşturuluyor. Kimlik bilgisi vs gibi bilgi istiyor mu. Parayı banka hesabınızdan mı aktarıyorsunuz
rabialp bugday Evet profil oluşturuyosun parayı da dediğin gibi banka üzerinden aktarıyosun zaten herşey sana ait banka hesabin oluşturduğun profil hatta bankalarda danışmanin bile var
MAmother @RabiaBeyda al bizden de o kadar 🤦🏻♀️ evde birbirimize sarmak yerine kripto paralara sardık valla 😂😂
Timurunannesi MirayErva55 istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Yatırırım yaptığınız parayı başka bir para ile de takas edip değiştirebilirsiniz