BaharNefes Kızımın bugün pafa hastası olduğunu öğrendim 2 gündür 39,5 ateşi vardı hastaneye götürdüm kan tahlilinde çıktı var mı bu durumu yaşayan süreç nasıl ilerliyor
Rumeysa11 BaharNefes Bize de yeni teşhis konuldu benim oğlumun ateşi 41e kadar yükselmişti 3 gün boyunca hiç düşmedi ve 4 aydır hemen hemen aynı tarihlerde oluyordu yüksek ateşimiz şimdi ramotolojiye takip altına alındık
Tugce5540 BaharNefes çok zor çok çok zor Allah yardımcınız olsun olsun görümcemin 2 oğlu da pafa hastası devamlı ateş halindeydiler her akşam doktor kortizonlu iğneler ateşler 40 ı buluyor du havale geçirdiler ama çok şükür ki baya iyiler şu an O hastalık çok zor Allah yardımcınız olsun ateşi çıktığında sürekli boğazını kontrol et minik minik iltihaplı gibi şişlik görürsen direk doktora git ateş düşmüyor yoksa
BaharNefes Tugce5540 aynen bende o şekildeyim çocuk cayır cayır yanıyor yapsam düşmüyor ateşi doktor ateşi çıktığında hastanrye gidiceksin dedi zaten evde müdahale edilmez diyor
momyshark1 BaharNefes Extra birşey kullandınız mı teşhis konulduktan sonra. Benimde oğlum sürekli atesleniyor boğaz enfeksiyonu deniliyor. Ateslendigi an getirin kanlarina bakıp takip edeleim dendi
BaharNefes momyshark1 hayır o gün bir anda ateşlendi devlet hastanesinde acile götürdüğümde ilaç verip düşürmeye çalışıyordu ama bi türlü düşmüyordu 39 dereceye kadar çıkmıştı ateşi daha sonra özele götürdüm kan testi falan yapıldı kortizon verdiler düştü normale döndü kan sonuçlarına bakıp pafa hstası dedi. Allah’a şükür ki bi daha hiç öyle ateşlenmedi yanlış teşhis yani bence komple bi test yapılmasını iste