Nazlicann1993 Bebeğim 3.ayina girdi. Süt mama şeklinde gidiyorum sütüm çok az ve doyurmuyor günde 4 ölçek mama veriyorum fazla mı siz ne kadar veriyorsunuz bebeğim sürekli kusuyor kustukca yemek istiyor
Mimarbiranne Nazlicann1993 ben basta her emzirmeden sonra veriyordum daha sonra memeden indirmedjm aglamadikca mama vermedim simdi 4.5 aylik gunde 2 kez 75 cc falan
Nazlicann1993 Songulklcc kolik benim bebek sürekli kusuyor sonra bir daha istiyor mamayi azaltmak isterken daha fazla vermeye başladım
Kbr59 Nazlicann1993 Biz de 41 günlüğüz 1. Ayımızda kilo artışımız olmadığı için doktor mama takviyesine başladı 3 saatte bir mama bebek her istediğinde de meme şeklinde ilerledik güzel kilo artışımız oldu. 90 ml e çıkardı doktor mamayı gündüz emiyor fakat gece uykusunda mama + sağdığım süt olarak ilerliyor. Benımde sütüm az geliyor mecburen böyle ilerliyorum
Buseilgnn Nazlicann1993 canım o cok az benim bebeğim 1bucuj ayık 120 iciyor 4 saate bir günde 6 kere veriyorum seninki daha büyük netten bakmalısın kaç saatte kaç cc vermen gerekiyor
Bebegimm1 Nazlicann1993 3aylikken 120cc veriyordum haftaya 4aylik olucaz 135cc sonra 150cc ye cikaricam 2 3 saatte bir acikiyordu fazla olup olmadigini fazlaligi kusuyorsa anlarsiniz ona gore miktari azaltın derim birde bu kilosuna göre kac cc icicegini hesaplayip da bakabilirsinz