RainOverMe Mom064 tebrik ederim notlar förünmüyor sanırım ben de abimin sayfasına baktım ama sadece kredisi görünüyor
Senemmm11 Mom064 bende 6 dönemde bitirdim 😂 ama ben devamlı giriyordum 😒 neyse bitti Allah’tan. Diploma ortalaman kaç
Mina_momy Mom064 hayırlı olsun canım, rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.🤎 Adına post acacaktim valla çoktandır görmüyorum rast gelmiyorum herhalde ☺ aynı gün doğan ve birbirini anımsatan esmer tontoşlar için konuşmuştuk bi ara postunda😍🍼
Mom064 Mina_momy ahaha evet bu aralar pek girmiyorum cok teşekür ederim öncelikle🙏O esmer tontoskarda büyüdükce değişiyolar😂kızım 8aylık olmasına ragmen sıralamaya basladı kendini tv ünitesinden koltuktan tutup kaldırıyo😂pesinde kosmaktan vakit bulamıyorum😂
Mina_momy Mom064 oy kız maşallah kuzuya aman nazar değer ne acele bu yerim onuu😍bizimkide baba demeye başladı 🥺 pek başka değişen bisey yok ,aşırı güleç , 6 diş çıkardık son 1 aydır öyle gidiyoruz işte aman ☺
Mina_momy Mom064 canım 3 buçuk aylıkken belirtiler başladı 4te alt ikisini çıkardı.5te üst 4 tane çıkardı birden. Dedim ya senin kızla aynı gün doğumlu 7ay 26 günlük.