MelikeKrnz Merhaba Anneler bebeğim 3 aylık oldu ellerini emiyor sürekli ve bir süre sonra peynir gibi kokuyor elleri sürekli sil ekten elleri tahriş olacak. Küflü peynir gibi neden öyle kokuyor sizinde bebeklerinizde de oluyor mu 😔
Senemmm11 MelikeKrnz sacma olabilir ama anne sütü veya mama artık neyle besleniyorsa agzi sütlü olduğu için elini emdikce tükürügu oyle kokuyordur diye düşündüm ne alaka bende bilmiyorum 🙄
Yunusemir MelikeKrnz elleriyle ağzında oynadığı için süt veya mama geliyordur muhtemelen bazen midelerini bulandırabiliyorlr çünkü
Morpuantiye MelikeKrnz Islak kaldığı için koku yapıyor bazen ayakları ve boynunun altı da kokar 1-2 gün yıkamayınca
Atamom16 MelikeKrnz evet kokuyor ellerini emdiği için kokuyor diye düşünüyorum ben siliyorum ya da yıkıyorum ellerini
Tugcecaliskan Benim bebeğimde emiyor yumruk yapıp ama koklamak aklıma gelmedi valla 🤭 Mama içiyor mu mama oluyordur belki elleri oda kötü koku yapar
Nesrincente Tugcecaliskan mamanın kendisi zaten cok kotü kokuyor ya benim midem bulanıyor yaparken cocuk nasıl ıcıyo anlamıyrm
arzunur MelikeKrnz mama içiyorsa mamadan dolayıdır bence. Benim kızımda parmağını emiyo normalde kokmaz hiç ama iki gündür mama veriyorum hem ağzı hem parmağı kokuyor mamadan sonra. Zaten biberonu açınca bile iğrenç kokusu geliyor mamanın🤢
masal28 MelikeKrnz ellerinin içindeki pamukçuklardan dolayı kokuyor ☺️ Pnu aldığınızda daha belirgin oluyo demi koku?
Hatice651 masal28 evet dehşet 😂😂 bbizdede ama hanimlarin dedigi gibi yikamadan kokusu gitmiyor terlemkten dolayi oluyor kapali kaldigi için avcunun icii eldivende var bide bizde
Hatice651 masal28 tirnaklarini kestigim halde yuzunu cok ciziyor ve kaniyor gün icinde cok takmiyorum ama geceleri takiyorum birde ben ağrı’da yaşiyorum :) burasi soğuk hala evimde biraz soğuk