RainOverMe Selamlar, bu üründen kullanan var mı? Yahut bir yakınınız kullanmışsa da bilginiz vardır belki 🙏🏻🤗 Adac’lı Cybex Cbx Xelo (9-36 Kg) Latch Isofix Bebek Oto Koltugu teşekkür ediyorum
RainOverMe https://www.hepsiburada.com/adacli-cybex-cbx-xelo-9-36-kg-latch-isofix-bebek-oto-koltugu-p-HBV000012VTVB?magaza=Operaistanbul
RainOverMe Kemersiz kullanımı var sanırım, acaba bebekleri huzursuz eder mi önündeki güvenlik aparatı
Cocukluhayat RainOverMe bende araştırmadayım bu cybex bana çok kaba geliyor çocuk sıkışıyormuş gibi geliyor bilemedim görüp bakmak lazım🤷♀️
RainOverMe Cocukluhayat evet ben de sıkıstırır diye korkuyrm açıkçası o yüzden hanımlara danışmak istedim🤗
Sirius-10 Cocukluhayat tobi sanırım çok çok az yatıyor yanılıyor muyum? Ben de bakmıştım da uyurken bebeğin boynu öne doğru düşebilir diye vazgeçtim
Sirius-10 Önündeki aparat çocukları rahatsız ediyormuş diye duydum kullananlar çok memnun değiller ben de şu sıra koltuk arayışındayım be safe easy comfort yada Kraft spin signal arasında kaldım
RainOverMe Sirius-10 bu yazdıklarınıza da bakayım buraya yazmam cok ıyı oldu. Evet rahatsızlık verır gıbı geldı ama cok da güvenli duruyor