Kirmizipapuc Kizlar ne yaptınız çatlakları lekeleri biliyoruz ömürlük hatira ama leke çatlak görünümünü hafifletecek bir bilgi var mı karnim çok kötü benim sizde neler anı kaldi
MerveAysima Kirmizipapuc Çok şükür 20 kiloya rağmen karnımda çatlak oluşmadı. Biraz kalçamda ve diz kapak arkasında oluştu. Kırmızıydılar doğumdan sonrada ama şuan görünmüyor beyazladı kayboldu diyemem ama aşırı da belli değil
MerveAysima Kirmizipapuc Yapacak bişey yok sanırım catlayasi varsa çatlıyor ne sürersen sür😂 Ben bebe yağı nemlendirici felan kullandım ama bacaklarim catladi karnimda bişey yok
Sevdabuyuk Kirmizipapuc @pikacuu tarif vermişti Hindistan cevizi kantaron yağı aloe vera Bende şuan yapıyorum karnım harita gibiydi geçmeye başladı
senamiray Benim altta iki tane var renklerini açsam en azından diyorum gidip tedavisini de olamıyorum tekrar çocuk doğurursam boşa gider
Kirmizipapuc MerveAysima orasi ole 9 ay gulesciler gibi yaglandim ve son ay çatladım cabama acıdım şimdi bari azalsa izler diyorim
MerveAysima Kirmizipapuc Hahah😂😂 ya kötü olmuş son ay. Bazı insanlar da doğumdan sonra çatlıyor o daha kotu olsa gerek 😂😂
MerveAysima Kirmizipapuc Canım hiç bakmadım desem süre olarak ama doğumdan hemen sonra beyazlamıyor senin bebegin ne kadarlık