kutsalmavi Kızlaaaar bitcoinlere sardım resmen ama kafam karışıyor. Hangi uygulama daha mantıklı sizceee? Paribu mu biance mi? Var mı yatırım tavsiyesine güvendiğiniz kişiler ayrıcaa
rike-nile-aro kutsalmavi ben btcturk pro ve binance kullanıyorum. YouTube da coin yorumları yapan öngörüleri tutan kişiler var eğitimler var bakabilirsiniz
Hilall-16 rike-nile-aro ne oluyor bu biance falan bir açıklarmısınız bilmediğimdd soruyorum gerçekten nasıl oluyor ne kazandırıyor bize
Tugcecaliskan kutsalmavi Paribu bence 9 bin yatirdik şuan 32 bin oldu ATV parası birikene kadar devam :))
bsr1453 Tugcecaliskan inşallah hepimiz kazanırız🤗 hangi coinr yatrdınuz acaba al sat mı yoksa bekliyomısınuz
Bebegimm1 kutsalmavi biance daha iyi ama biraz karisik bana göre paribu daha kolay ama yukseldiginde sistem donabiliyor giris yapamiyorsun
elmalikurabiye Senemmm11 alinir bence. Cok daha yukselecegi bekleniyor. %10 kar ettik daha 1 hafta olmadan. Yatirim tavsiyesi degildir 🤭
DAK Kızlar rvn artacak diyorlar biz ona yatırdık yavaştan artma başladı. Aıon,rvn,hot,btt şuan paramız. 😊 En güvenlileri btt ve hot.
DAK 1500₺ girdik şuan paramız 3800₺ civarında %130 kârdayız. Uzun vadede tutuyoruz ama al sat yapmıyoruz onun için sıkı takip lazım eğer takip edebilirseniz güzel kazandırır al sat.