Havacianne Kızlar merhaba, bebeğim 2 ay 14 günlük ve her gece katıla katıla ağlıyor bir saat bir buçuk saat sürüyor yoruluyor artık yani gözler kıpkırmızı oluyor 🥺 içim gidiyor bu normal mi yada sebebi ne olabilir
BusraDefneozel Havacianne bizde 2 ay 17 günlük olduk maalesef 3 gündür aynı durumdayız cok ama cok yıprandım sürekli kucakta durmak istiyor keyifsiz uyku desen yok dun gece 5 saat savaştı uyumamak için bugün de uykudan uyanamıyor resmen duş aldırdım bide sürekli başındayım uyusa dert uyumasa dert sanki 😔simdide o uyurken uyuyup dinlenmek yerine biseymi oldu korkusu yaşıyorum
Nurcannn Havacianne bnmde 2 aylık bebeğim doğru düzgün uyumuyordu kucakta drmk istyrdu emiyordu karnı tok yine ağlıyordu uykusu glyrdu gazını alırken uyuya klıyordu yerne ytrdgım zamn uynyrdu artık bn mhvlmştum ne sabh ne gce uyumuyordum. Tahta beşiğe yatırdım rahatladım eskiler çok iyi anlıyor gerçekten teyzem kemikleri batmış bu durmaz gdnce zeytnygı ile yağla ytr 3 4 saat uyur dedı eve geldık annemin işi vardı yğlmdan gtmştş çocuk uyumadı beskte annemi çağırdım yğlaylım dye ygldıktan sonra 4.5 saat uyudu resmen
Civcivimm_ Biz de 2 ay 6 günlüguz ayni sorunu 2 gündür yaşıyorum aglamaktan yoruluyor uykusu geliyor yine uyuyamıyor karanlık odaya gidiyorum sakinleştirip uyutuyorum atak haftası dio internette
Cangoksel Gaz sorunu vardır gece yatmadan masaj yaparak gazını çıkarın birde o şekilde deneyin %90 mışıl mışıl uyur 😊
EsraArslan4525 Havacianne iki hafta oldu birde kendiliğinden kesti daha doğrusu gazını kendi cikarmayi öğrenmeye başlayınca aglamalar bitti ama alışkanlık olmuş gece saat 2 yi tamamlamadan asla uyumuaz 2 ay 23 günlüğüz ☺️
Nurcannn Havacianne eskilerin kullandığı varya ona yatırıyorum artık ellerini kolları kıpırdatmadığı için rahat uyuyor hafif uyansa hemen sallıyorum yne hızlı bir şeklde uykuya dalıyor. Beşik aldğıma çok pişmanım 2 tane beşiğim boşa çıktı tahta beşik gibisi yok hem evmn işini bile tutablyurm bi uyuyor 3-4 saat. Bende uykumu almış oluyorum. Bazen hemen uyuşmadığı oluyor oda uykusunu iyiice aldığı için modernlik hiç dşnme rahatını dşün evde zombi gibi geziyorduk vallahi 😂 ha birde ben hergün akşam ılık zeytinyağı ile yağlıyorum vücudunu daha rahat oluyor