spagettiii kızlar a101 e 8 inde piranha bebek kamerası geliyor özellikleri iyi fakat daha önce kullanmış bu markayı varmı Merak ediyorum beni aydınlatırsanız sevinirim 🥰
Aylak spagettiii bende dün araştırdım videosunu izledim ve yakalayabilirsem alıcam bence fiyatına göre iş görür baya özellikli
Elactus spagettiii sakın alma bozuldu kaç kere en sonunda motorola aldım parama yazık oldu birde çocuk ağlıyo 5 dk sonra ekranda görünüyor görüntü geriden geliyor ıygulaması güncellenmiş birde hiç bağlanamıyorsun cidden berbat bir ürün
Gmze1998 spagettiii Yoyko bizimkisi telefondan takip edebiliyoruz bide uyandığı zaman bildiri geliyor
spagettiii Aylak bende öyle düşünüyorum. youtubeden bizde baktık baya hani kullanan varsa diye yazmıştım
Aylak spagettiii bende yazacaktım elbet yazan olur dedim 😬 aynen YouTube baktım videosuna birde başka sitelerden fiyat ve yorum araştırması yaptım gayet iyi
Buseilgnn Ben e bebekten aldım hem ses özelliği var hem dönüyor kisiyi takip ediyor hemde nereden izlerseniz izleyin kameradan seslenebiliyirusnuz brion vega bebek kamerası
Aylak spagettiii sabah götürücem tam kasa kapanmasına yakın aldım akşam çalışır demi dedim kız evet dedi çalışmazsa getiririm dedim içime doğdu herhal kamera hiç açılmadı
Aylak spagettiii yok hayır kablosunu taktım 15-20 saniye içinde açılacak diyor bekliyorum bekliyorum yok siz aldınız mı
Mayisannesi34 A101 herhangi bir sorunda ürün arkasında durmuyor canım. Siz ne kadara aldınız bilmiyorum bİz Xiaomi nin kamerasını aldık 230-240 lira gibi bir şeydi çok memnunuz 😊
spagettiii Mayisannesi34 evet öyle marketler fakat bozuk çıksaydı mecbur alacaktı öyle bişey yok yani piranha markaydı yani arastordık biraz iyiydi parasına göre 2.3 gündür kullanıyoruz herahngi bi problem yok gerçekten bunlar şans işi