Ftmsnny Aylns canım ilk iki ay su içsen o bile gaz yapıyor İnan. Boşver ye kimyon at biraz rahatlatır
Destina Aylns herşeyi yedim yiyorum bebek gazlıysa her türlü gaz oluyor isterseniz deneyin. Zaten süt nasıl gaz olarak dönebilir ki bilimsel açıklaması yok bebek alışsın yiyin . Hatta bugün yiyin bide yemeden deneyin kolikse her türlü o.uruklu oluyor bu sıpalar 😱
Aylns Destina ben büyük tuvalete çıkamıyorum normal Doğum yaptım yoğurtlu yulaf ezmesinin iyi geldiğini söylediler ama yoğurt gaz yapar diye endişe ediyorum
Aylns EceSultan ben büyük tuvalete çıkamıyorum normal Doğum yaptım yoğurtlu yulaf ezmesinin iyi geldiğini söylediler ama yoğurt gaz yapar diye endişe ediyorum
elifiii Aylns soguk değil oda sıcaklığında tüketirseniz birşey olmaz. Bebeğinizde ilerleyen dönemde illa ki gaz olacak, bağırsaklar gazlana gazlana büyüyecek..
Aylns elifiii ben büyük tuvalete çıkamıyorum normal Doğum yaptım yoğurtlu yulaf ezmesinin iyi geldiğini söylediler ama yoğurt gaz yapar diye endişe ediyorum
elifiii Aylns yulafı hafif suyla pişirip içine incir kayısı koyup tüketin, hep sıcağa yakın su içmeye özen gösterin. Kayısı incir kuru erik tüketmeye calısın. Ilık suyla zeytinyağı içebilirsiniz. eger bitkisel olmazsa şurup var onu için..
Cagla87 Aylns Doktorumuza özellikle sordum "Yediklerim gaz yapar mı bebeğime" diye, "Hayır, ancak üşütürsen gaz yapar bebeğe" dedi.