Sibelzmnn İyi akşamlar yaklaşık 1 buçuk aydır kurdeşen oldum iğne ilaç fayda etmiyor yumru şeklinde kabarıyorum başına gelen var mı ?
Prenses_annesi22 Sibelzmnn var cnm bn oyleydım sadece avril decort gecıryo iğne yanı baska yolu yok o da 3 gün içinde gecıyor malsef bska cozm yok bnde hersyden olablyorm anlık bı gece kalkyorm kı kabarmısım delı gbı kasınıuor yanıyor kabarıyor kafamın bıle sıstıgnı blyorm
Mti16 Sibelzmnn Ah canım bende 5 aydır çekiyorum yüzüm gözüm her yerim kabarıyor hiç bir ilaç çare etmedi en son iki hafta önce iğne vuruldum kortizonlu bir kaç da hap kullanıyorum hala şuan için döküntüm yok . İlaçlarım bittikten sonra nasıl olucak diye bekliyorum.
Nurell Sibelzmnn kurdeşen egzama aynı anda oldum felaketti hapla kremle geçti ama nasıl zor geçti.. Doktor iğne yazmıştı son çare ama olmadım korkudan..
Zeyelif 2-3yıldır çekiyorum ara ara ilaç içtiğimde döküyorum. Dvitamini almamla başladı bu, sebepten 2 yıldır ağzıma ne vitamin ne ilaç sürmedim hafif ağrı kesicilerden bile.. Bilmiyoeum ne olacak😔