Canmoglumm Merhaba anneler bebeğim üç buçuk aylık yüz üstü koyunca başını kaldırıyor ama ellerimden tutunca kendni getirmiyor böyle olanlar var mı yeni buldum bu programı yardımcı olursanz çok çok sevinirim
asz Canmoglumm canım benim oğlum o dediğini 5.ayda yaptı.yüz üstü durduğunda kafayı kaldırıyorsa endişe etme.
Canmoglumm asz merhaba izlediğim videolarda hala başını getirir dyo bebeğim govdeyi getryo baş öylece duruyor gerçekten cok canm sklyo bir ay daha beklemeli miyim sizce diğer herseyi çok normal
Hbbsnnplt asz merhaba benim ebebgimde 4 aylık daha yapmıyor bir sıkıntı oldu mu bebeğiniz nasıl acaba
Prens0205 Canmoglumm doktorunuza sordunuz mu bunu bize doktor yüzüstü yatır belli aralıklar ile demişti
asz Canmoglumm canım benim eğer için rahat değilse doktora götür en iyisi.ama hiç evham yapma normal çünkü.her bebeğin gelişimi farklı .benim büyük kızımda başını 6.aydan sonra tutabildi mesela.sen en iyisi doktora git yoksa sürekli "acaba mı "diyceksin.
Leylahanli Canmoglumm benim oğlumda gövdeyi popoyu kaldırıyor başını geriden getiriyor. Bazen de kafayı kaldırmak istemiyor. Siz neler yaptınız kaldırması için
Canmoglumm Leylahanli yuz üstü tutmaya calstm bide destekli oturttum aniden yapti kaldrdi boynunu kaç aylk suan
Leylahanli Hbbsnnplt bizim mr ve egg temiz çıktı kafa basıncı artmış belden sıvı alıp baktılar. İlaç tedavisi devam ediyor çok şükür kaldırıyor artık. Rabbım dermansız dert vermesin inşallah