Asyagok Kızlar piyanolu oyun halısı almayı düşünüyorum eğer alırsam. ama bi kaç arkadaşım çok gereksiz dedi sizler memnun musunuz hangi markaları aldınız tavsiye eder misiniz
Melankoli Asyagok Tiny Love Maymun Adasi aldim ben. 1 ayliktan simdi 6 aylik olmak uzere. Cok memnunum. Biraz pahaliydi ama uygun fiyatli olanlarin yorumlarinda hep memnuniyetsizlik vardi.
Sngl1223 Asyagok biz aldık üç aylıkken canım ufak bişey halısı incecik altına başka bişey koyuyorm pek bizi götürmedi 4 buçuk şu an oğlum pek ilgilenmiyor dönmeye başladığı için asla durmuyor orda yani 4 ayı zorlarsınız siz de çok tavsiye ediyorum diyemem
Gin Asyagok tiny love almıştım çok aşırı memnun kaldım ben 😹 bebekten bebeğe değişir bu durum bazıları hiç oynamıyormuş ama benimki bayılmıştı.
Mommibi Asyagok ben şoktan aldım ucuz yollu bi hali, bebeğim üstündeki hayvanlara bayılıyordu çok güzel vakit geçirdi halıda😍 bence pahalısız hiç gerek yokmuş
QueenOfDisaster Asyagok bende aldım.babies in ama hiç ilgilenmiyor sevemedi pek çocuktan çocuğa değişiyor 🌸
Zeynepekr Asyagok Bizde ilk fisher price jimnastık merkezini aldık küçük pek işimize yaramadı yuvarlanmıyor çocuk üstünde küçücük şimdi miujoy bakıyorum onu almayı düşünüyorum
melis29 Asyagok fisher price piyanolu aldım trendyoldan 20gun önce 3ay 1 haftalık kızım aldığımızdan beri her gün oynuyor çok ilgisini çekti ben ayakları çok hareketli olduğu için bunu tercih ettim üzerine extra daha sesli bikac oyuncak daha astim kendi asilan oyuncakları pek sesli değil çünkü
Kelebebek06 Ben de 1.5 aylıkken aldım fisher Price çok ilgisini çekti aynasına bakmayı çok seviyordu ay ay büyüdükçe oyuncaklarıyla oynadı piyanonun isikları sesleri dikkatini cekiyor duan 5.5 aylık severek kullanıyoruz