Cnsudefne Bebeğim 10 aylık aşırı derecede göğüslerimi ısırıyor ama emmeyi de bırakmıyor ısıra ısıra emiyor çektiğinde göğsümde diş izleri olmuş oluyor buna benzer bişey yaşayan var mı ne gibi bir yol izlediniz
Eylulsmoms16 Cnsudefne benim kızımda 9 ay 18 günlük bugün o da başladı bi ara yine yapıyordu kendi kendine unutmuştu bugün yine başladı 🤦♀️
drn5410 Cnsudefne ısırdığı zaman burnunu sık canım yavaşça yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlasın ☺️
Gorkeminannesiii Cnsudefne burnunu sıkma canım memeyi çek agzindan ve anlat sana yok meme çok canımı yaktin de bi süre verme anlasın yanlış olduğunu şimdiden
ilknuraydinnn Benim kızım da bazen fena ısırıyor başta tepki vermiyorum devam ederse emzirmeyi kesiyorum yüzüme bakiyo canımı acittin meme yok diyorum bı süre vermiyorum sonra ısırmıyor
Durumevaninannesi Ay bir zamanlar benim kızımda öyleydi cok fena yaa bende her ısırarak emdiğinde yüzüne üfleme de buldum çareyi üfledikce ememedi öyle öyle bıraktı ememiceğini anlayınca bi deneyin belki siz de de işe yarar 🤷🏻♀️